facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Κάποιοι θέλουν να «πεθαίνει» σύντομα ο Ρώσος πρόεδρος…

Πούτιν: "Τέλος της παντοκρατορίας των ΗΠΑ" - Γι' αυτό τον θέλουν "ετοιμοθάνατο" (Κ. Μπετινάκης)

Τα δημοσιεύματα, όλα από περιθωριακές εφημερίδες και με ερωτηματικό: «Πάσχει από καρκίνο ο Πούτιν;»
 
Την «είδηση» πρωτοδημοσίευσε η κουτσομπολίστικη «φυλλάδα»  «New York Post» στην έκτη σελίδα της, όπου ο συντάκτης Richard Johnson γνωστός για τα «σημαντικά» θέματα με τα οποία ασχολείται υποστηρίζει ότι «υπάρχει εξήγηση για τη βιασύνη του Βλαντίμιρ Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία – φημολογείται πως έχει καρκίνο».

   Και επικαλείται «φήμες που κυκλοφόρησαν -εδώ και μήνες – στη Λευκορωσία και την Πολωνία ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας έχει καρκίνο στην σπονδυλική στήλη, ή στο πάγκρεας. Μια από τις πλέον θανατηφόρους ασθένειες».

  Σύμφωνα με τον  Ρίτσαρντ Τζόνσον λοιπόν,  «ο Πούτιν υπόκειται σε θεραπεία από  γηραιό ιατρό από την (παλιά καλή κομμουνιστική) Ανατολική Γερμανία, τον οποίο είχε συναντήσει ο Πούτιν όταν εργαζόταν στην Δρέσδη ως πράκτορας της KGB. Ο γιατρός δοκιμάζει διαφορετικές θεραπείες συμπεριλαμβανομένων ενέσεων με στεροειδή, κάτι που δικαιολογεί τις πρόσφατες κουρασμένες εμφανίσεις του Ρώσου προέδρου».

  Σύμφωνα με τον αμερικανό δημοσιογράφο μάλιστα, ο ηλικίας 84 χρόνων γιατρός έχει εκμυστηρευθεί πως δεν ήθελε να πάει στη Ρωσία και ότι τον κακομεταχειρίζονται οι άνδρες ασφαλείας του Πούτιν…».

  Στο δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας επισημαίνεται ακόμη πως κάποιος CrispinBlack, ένας βρετανός βετεράνος στρατιωτικός, που ασχολείται με θέματα τρομοκρατίας και αντικατασκοπίας, είχε αποκαλύψει στις αρχές του χρόνου ότι «κυκλοφορούν ψίθυροι για την κατάσταση της υγείας του Πούτιν».

  Ο Μπλάκ, που γράφει στο έντυπο « The Week», υποστηρίζει πως το γεγονός ότι ο Πούτιν «συγχώρεσε τον Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, που κρατούσε στις φυλακές επί δέκα χρόνια… αποτελεί μια ακόμη ένδειξη: «Κάποιοι λένε πως έτσι ο Πούτιν θέλει να καθαρίσει τη συνείδησή του», έγραψε ο Μπλακ.

  Σύμφωνα με άλλες φήμες, στον Πούτιν απομένει ζωή τριών χρόνων και για το λόγο αυτό βιάζεται να αφήσει υστεροφημία με εξάπλωση των ρωσικών συνόρων, όπως ο Μέγας Πέτρος ή ο Στάλιν. Διαλέγετε και παίρνετε…

Όπως ήταν φυσικό, το Κρεμλίνο διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια, για την κατάσταση της υγείας του Πούτιν. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε: «Οι άνθρωποι που κυκλοφορούν αυτές τις φήμες, ψεύδονται. Όλα είναι καλά με τον Ρώσο πρόεδρο. Δαγκώστε τη γλώσσα σας!».

styx

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news