facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Λουκέτο στην καρδιολογική του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Χωρίς καρδιολόγο έμεινε το νοσοκομείο Μεσολογγίου, αφού ο μοναδικός που είχε απομείνει για τα καρδιολογικά περιστατικά, μετακινήθηκε εκτάκτως στο Αγρίνιο για να καλύψει εφημερίες.

Μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα, αποφασίστηκε να μεταφερθεί ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Μεσολογγίου Π. Ζαβιτσανάκης στο Αγρίνιο, προκειμένου να κάνει εφημερία, λόγω του ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ο κ. Συρογιαννίδης, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό μετακινήθηκε από την καρδιολογική του Μεσολογγίου στην αντίστοιχη κλινική του Αγρινίου.

Επειδή και ο δεύτερος καρδιολόγος του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Θεοδωράκης, αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας το Δ.Σ. των διασυνδεόμενων νοσοκομείων αποφάσισε να μετακινήσει τον Διευθυντή της καρδιολογικής του Μεσολογγίου, λόγω έκτακτης ανάγκης.

Έτσι ο κ. Ζαβιτσανάκης αναγκάστηκε να διακόψει ακόμα και το εξωτερικό ιατρείο, να αφήσει τους ασθενείς στο διάδρομο και να φύγει για το Αγρίνιο. Από την επικοινωνία που επιχειρήσαμε με το διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Γ. Βλάχο, δεν πήραμε απαντήσεις, διότι, όπως μας είπε, βρίσκεται σε συμβούλιο και θα πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί του τις επόμενες ημέρες…

aixmi-news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news