facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Χίλια προϊόντα μαϊμού στο μαγαζί της συζύγου του Μάκη Ψωμιάδη

 «Αγαπούλα, μαϊμούδες!» στην Πλάκα

Νέα δικαστική περιπέτεια για την οικογένεια Ψωμιάδη, όμως σε αυτήν δεν πρωταγωνιστεί ο... συνήθης ύποπτος Μάκης Ψωμιάδης, αλλά η σύζυγός του Λένα. Η γυναίκα του πρώην προέδρου της ΑΕΚ διατηρεί κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ στην οδό Αδριανού στην Πλάκα, στο οποίο, ύστερα από έφοδο, οι αστυνομικοί βρήκαν εκατοντάδες είδη-μαϊμού μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», έγινε έρευνα στο μαγαζί με την επωνυμία Psomiadis και μαζί με τα νόμιμα είδη βρέθηκαν περίπου 1.000 κομμάτια (ρούχα, τσάντες, φουλάρια, γυαλιά ηλίου, ζώνες και ρολόγια) τα οποία έφεραν το όνομα ή το σήμα κάποιας μεγάλης εταιρίας, ωστόσο δεν ήταν γνήσια.

Στα ράφια της επιχείρησης της Λένας Ψωμιάδη -πολλές φορές εξυπηρετούσε η ίδια τους πελάτες της- υπήρχαν εμπορεύματα 28 πασίγνωστων διεθνών οίκων μόδας, από Louis Vuitton έως Versace και Dolce & Gabbana, μάρκες πολύ διαδεδομένες στο ελληνικό αγοραστικό κοινό. Σε δύο μεγάλες βιτρίνες εξέθετε την... πραμάτεια που σε τίποτα δεν θύμιζε «μαϊμούδες» που πωλούνται στον δρόμο, καθώς ήταν είδη καλοραμμένα και πολύ περιποιημένα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η σύζυγος του «Big Mac» προμηθευόταν τα fake εμπορεύματα από τη γειτονική Τουρκία σε πολύ χαμηλή τιμή, ωστόσο, όταν έφταναν στην Αθήνα, αυξάνονταν και τα ευρώ της αξίας τους. Ετσι, αν κάποιος δεν γνώριζε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα πουλούσε «μαϊμούδες», πλήρωνε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό πιστεύοντας ότι αγόραζε αυθεντικό προϊόν της εκάστοτε εταιρίας.

Η επιχείρηση «Θησέας»

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση «Θησέας» κατάσχεσαν εκατοντάδες εμπορεύματα, τα οποία έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ, ενώ από τα παραστατικά αγοράς και τα τιμολόγια η Ασφάλεια προσπαθεί να διευκρινίσει τον παράνομο κύκλο εργασιών του καταστήματος. Επίσης, οι έρευνες έχουν στραφεί και στους Τούρκους εμπόρους από τους οποίους προμηθευόταν τα προϊόντα-μαϊμού η σύζυγος του «Μάκαρου».
Για τον απλό καταναλωτή ήταν πολύ εύκολο να πέσει θύμα και να πληρώσει για... κορδέλα τα φύκια που πουλούσε, αφού λόγω του γεγονότος ότι το κατάστημα της Λένας Ψωμιάδη βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά και τουριστικά σημεία της Αθήνας δεν κινούσε υποψίες. Ωστόσο, πολλές κυρίες της showbiz και της ελληνικής τηλεόρασης επισκέπτονταν το μαγαζί, αφού ήταν κοινό μυστικό ότι εκεί θα έβρισκαν τις καλύτερες απομιμήσεις επώνυμων -κυρίως- τσαντών. Μάλιστα, υπήρχε μεγάλη ποικιλία για να διαλέξουν, καθώς ανάμεσα στους οίκους που φιγουράριζαν στα ράφια ήταν και οι Hermes, Chanel, Louis Vuitton, Michael Kors, Stella McCartney, Gucci, Fendi και πολλές ακόμα. Οι εκλεκτοί πελάτες μάλιστα, αντί να επισκεφτούν τη γειτονική χώρα, έκαναν τις παραγγελίες τους σε συγκεκριμένα κομμάτια πανάκριβων συλλογών.
Πάντως, οι πιο υποψιασμένοι θα μπορούσαν να καταλάβουν πως επρόκειτο για απομιμήσεις, αφού κάποιες από τις παραπάνω εταιρίες δεν δίνουν τα είδη τους σε καταστήματα, αλλά τα διαθέτουν αποκλειστικά από τις μπουτίκ τους. Ομως η... δουλειά που έκαναν οι τεχνίτες στην Τουρκία ήταν τόσο καλή που μια fake τσάντα Hermes μπορούσε να φτάσει ακόμη και τα 1.500 ευρώ, αφού δεν φαινόταν σε καμία περίπτωση ότι είναι «μαϊμού». Γι' αυτό και οι celebrities επισκέπτονταν συχνά το κατάστημα, ώστε να ανανεώσουν τη συλλογή τους και να κάνουν τη... φιγούρα τους ξοδεύοντας πολύ λιγότερα χρήματα απ' όσα θα έδιναν για να αγοράσουν το αυθεντικό κομμάτι. Οι πανάκριβες τσάντες και τα αξεσουάρ, για να φύγουν από το μαγαζί, έμπαιναν σε σακούλες χωρίς αναγνωριστικά.

Οσο για τη Λένα Ψωμιάδη; Παρότι το τελευταίο διάστημα έχει χαθεί από τα κοσμικά καλέσματα, είναι γνωστή για την αγάπη της στη Μύκονο, την οποία επισκέπτεται συχνά, και για τις ατελείωτες νύχτες μπιρίμπας που στήνει στο σπίτι της ή σε φιλικές οικίες.

espressonews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news