facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

"Εμφανίστηκε" η Πόλα Ρούπα με κείμενο! Τι λέει για τον Νίκο Μαζιώτη

Κείμενο της Πόλας Ρούπα αφέθηκε έξω από τον χώρο εκδήλωσης στο Πολυτεχνείο και στο οποίο η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη δίνει το παρών, αλλά και προετοιμάζει το έδαφος για νέες τρομοκρατικές ενέργειες, με τη φράση "ο Επαναστατικός Αγώνας δεν θα πεθάνει ποτέ".

Στις πρώτες γραμμές του κειμένου η Πόλα Ρούπα απευθύνεται στον σύντροφό της σε πρώτο πρόσωπο λέγοντας: "Νίκο, ξέρω πως τη δύναμη την έχεις. Εμείς, όπως έχουμε πει και στα αμφιθέατρα, απλά αλλάζουμε σημεία αγώνα. Όμως ο αγώνας μας είναι ο ίδιος όπου και να βρισκόμαστε, είτε μέσα είτε έξω από τη φυλακή. Και όσες σφαίρες και να μας ρίξουν, εμάς δεν θα μας νικήσουν. Ο Επαναστατικός Αγώνας δεν θα πεθάνει ποτέ".

Η Πόλα Ρούπα χαρακτηρίζει τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη ως πλήγμα όχι μόνο για τον Επαναστατικό Αγώνα αλλά και για την ανατροπή, αλλά επισημαίνει πως ο Επαναστατικός Αγώνας είναι μία οργάνωση που στέκεται πάντα όρθια

Αναφέρθηκε και στη σύλληψη του Αντώνη Σταμπούλου, λέγοντας πως "η κυβέρνηση Σαμαρά δια στόματος Κικίλια δεν προσπάθησε καν να κρύψει τον πανικό της μπροστά στην υπόθεση και μόνο ότι σημαίνοντα στελέχη της οικονομικής ελίτ στη χώρα και πολυεθνικές μπορεί να χτυπηθούν και συνέδεσε άμεσα την πορεία εξόδου του καθεστώτος από την κρίση με τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα".

Η Πόλα Ρούπα στο εκτενέστατο κείμενό της καλεί σε συστράτευση για τη δημιουργία ενός ισχυρού ένοπλου επαναστατικού μετώπου, λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι αυτό που τρέμουν οι κυβερνήσεις. Αναφέρει ότι ο Επαναστατικός Αγώνας ήταν η διάδοχη κατάσταση μετά τις συλλήψεις των μελών της 17 Νοέμβρη και του ΕΛΑ, σημειώνοντας πως δημιουργήθηκε για να ξαναδώσει ζωή στην ένοπλη δράση.

Στο κείμενό της αναφέρεται και στην τρόικα που γνώρισε η Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας μεγάλο επίτευγμα εάν δημιουργείτο ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο ένοπλης δράσης, που "θα κατάφερνε να χτυπήσει τέτοιους υπερεθνικούς πολιτικούς και οικονομικούς μηχανισμούς". Μάλιστα, υπογραμμίζει πως ο Επαναστατικός Αγώνας στο μέλλον θα καταφέρει τέτοιου είδους χτυπήματα.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news