facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Νέο τροχαίο στην Εγνατία -Δίπλωσε νταλίκα που μετέφερε αυτοκίνητα

"Έβρεχε" αυτοκίνητα στο Ελευθεροχώρι Ηγουμενίτσας, ύστερα από "δίπλωμα" νταλίκας!!!

Στη σκιά του πολύνεκρου τροχαίου της Βέροιας, στις 00:30 τα ξημερώματα είχαμε τροχαίο με νταλίκα και στην Εγνατία Οδό στην Ήπειρο, μεταξύ του Ελευθεροχωρίου και του κόμβου Νεοχωρίου, στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα. Μόνο που ευτυχώς εδώ δεν είχαμε νεκρούς ή τραυματίες παρά μόνο υλικές ζημιές, από αυτοκίνητα που...πέταγαν και προσγειώνονταν στο... οδώστρωμα!

Πιο συγκεκριμένα, νταλίκα με ξένες πινακίδες που μετέφερε αυτοκίνητα και κινούταν με κατεύθυνση το λιμάνι της Θεσπρωτικής πρωτεύουσας, ξαφνικά και λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος "δίπλωσε" με αποτέλεσμα να... "φύγουν" τα αυτοκίνητα που μετέφερε και να διασκορπιστούν στο οδόστρωμα. Ευτυχώς,εκείνη την ώρα η κυκλοφορία ήταν περιορισμένη και δεν κυκλοφορούσαν σε κοντινή απόσταση άλλα αυτοκίνητα.

Όπως ήταν φυσικό, αμέσως σήμανε συναγερμός στα συνεργεία της Εγνατίας Οδού και οι υπεύθυνοι του αυτοκινητόδρομου διέκοψαν την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο, μέχρις ότου μαζευτούν από το οδόστρωμα τα διασκορπισμένα αυτοκίνητα. Μετά από 1,5 ώρα το συγκεκριμένο τμήμα της Εγνατίας Οδού, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.


epirusgate

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news