facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη

Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Πέτρου ΡάλληΔύο νεκροί, μία γυναίκα που χειρουργείται σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό Νίκαιας και άλλοι δύο ελαφρά τραυματίες, είναι ο τραγικός απολογισμός του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί στην Πέτρου Ράλλη.


Νεκροί είναι μία γυναίκα και ένας άνδρας ο οποίος ήταν αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Οι σοροί των δύο έχουν μεταφερθεί στο Κρατικό της Νίκαιας.

Ο ένας εκ των νεκρών είναι ένας 23χρονος αστυνομικός, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, καθώς είχε διαμελιστεί.

Υπηρετούσε στην Αττική Οδό και είχε πάει στη Διεύθυνση Αλλοδαπών για εκπαίδευση στην αντιμετώπιση περιστατικών του ιου Εμπολα.

Στο νοσοκομείο Νίκαιας χειρουργείται επίσης μία γυναίκα το πόδι της οποίας έχει ακρωτηριαστεί. Οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Τέλος, στο Τζάνειο νοσοκομείο έχουν διακομισθεί δύο αλλοδαποί, με ελαφρότερα τραύματα. Αρχικά είχε μεταδοθεί πληροφορία ότι υπήρχε ανάμεσα στα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου ένα παιδί ηλικίας περίπου 10 ετών δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας
Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όλα άρχισαν όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου (smart) , ο οποίος είναι πιθανότατα αλλοδαπός, τράκαρε με ένα ταξί.

Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και αφού μπήκε στο δεξί ρεύμα της Πέτρου Ράλλη, με κατεύθυνση τη Νίκαια, έπεσε επάνω σε περίπτερο και παρέσυρε και διαμέλισε μία γυναίκα, καθώς και τον αστυνομικό που την ώρα εκείνη έβγαινε από το κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.
Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη
Ο οδηγός του μικρού αυτοκινήτου προκάλεσε, επίσης και καραμπόλα τριών αυτοκινήτων, και τραυμάτισε έναν άνδρα και μία γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η γυναίκα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, καθώς έχει ακρωτηριαστεί στο πόδι.
Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη
Όσον αφορά στον οδηγό του Smart, μετά την τραγωδία που προκάλεσε πέτυχε ν΄ απεγκλωβιστεί μόνος του από το αυτοκίνητό του και άρχισε ν΄ αναζητεί βοήθεια, καθώς έχει τραυματιστεί.
Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη
Διερχόμενοι οδηγοί και πολίτες που είχαν παρακολουθήσει τι είχε συμβεί, μόλις συνήλθαν από το σοκ με τους νεκρούς και τραυματίες επιτέθηκαν στον οδηγό που είχε προκαλέσει το μακελειό στο δρόμο και επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.
Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη
Στο χώρο του δυστυχήματος έφτασαν άμεσα η Πυροσβεστική, η Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ,διασώστες του οποίου άρχισαν να μαζεύουν τραυματίες και να τους πηγαίνουν στα νοσοκομεία.

Το δε σκηνικό στην περιοχή θύμιζε εικόνα μεσανατολικής πόλης μετά από έκρξη βόμβας, αφού παντού υπήρχαν συντρίμμια, σπασμένα γυαλιά, διαλυμένες λαμαρίνες και αίματα απλωμένα σε διάφορα σημεία της ασφάλτου...

Ο ασυνείδητος οδηγός του smart που προκάλεσε το μακελείο στο δρόμο συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα δώσει κατάθεση για το τι τον οδήγησε στο να βάψει με αίμα την άσφαλτο...

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news