facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

"Τρώμε στα συσσίτια και μας κόβουν το ρεύμα" - Με καπνογόνα έξω από το Πεντάγωνο οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας

Τραγική η κατάσταση των εργαζομένων στα ναυπηγεία Ελευσίνας που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 9 μήνες. "Τρώμε στα συσσίτια και μας κόβουν το ρεύμα" λένε στο Newsit. Διαμαρτυρία με καπνογόνα πραγματοποίησαν νωρίτερα το πρωί έξω από το Πεντάγωνο. Τι έγινε στη συνάντηση που είχαν με εκπρόσωπο του Υπουργείου Αμυνας.

Να σταματήσει ο εμπαιγμός ζητούν οι περίπου 600 εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας.

Δραματικές συνθήκες διαβίωσης για τους απλήρωτους εργαζομενους



"Τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουμε τεράστια, εργαζόμενοι τρώνε από τα συσσίτια της εκκλησίας , καθημερινά η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα των εργαζομένων, έρχονται κατασχετήρια από τράπεζες, παιδιά εργαζομένων αναγκάστηκαν να διακόψουν τις σπουδές τους και να πάρουν αναβολή από την Στρατιωτική τους Θητεία" επισημαίνουν οι εργαζόμενοι.

"Εχουμε γίνει ζητιάνοι στους συγγενείς μας" λέει με απόγνωση στο Newsit ο κύριος Τάσος.



"Δεν έχουμε να βάλουμε ψωμί στο σπίτι μας, να μας πουν επιτέλους τι θα γίνει" λέει με οργή ο κύριος Ηλιόπουλος.



"Με πολλή μεγάλη θλίψη διαπιστώνουμε ότι η εκφρασμένη βούληση του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε , δυστυχώς για εμάς και τις 600 οικογένειες των εργαζομένων δεν έχει αποτυπωθεί πρακτικά μέχρι σήμερα" αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Διαμαρτυρία με καπνογόνα έξω από το Πεντάγωνο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής οι εργαζόμενοι οι οποίοι άναψαν καπνογόνα και φώναξαν συνθήματα.









Μπροστά στην είσοδο του Πεντάγωνου παρατάχθηκα και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.



Αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με τον Διευθυντή Εξοπλισμών του Υπουργείου κύριο Καφέτζη.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων των ναυπηγείων Ελευσίνας, Θεοκλής Τσούκης "μετά τη συνάντηση που είχαμε διαφάνηκε μια άκρη στον κυκεώνα που εχουμε μπλέξει από τον περασμένο Γενάρη. Μας λένε πως υπάρχει πολιτική βούληση να βρεθεί επιτέλους μια λύση".


newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news