facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Αναγνωρίστηκε από υπάλληλο της Τράπεζας ο Α. Σταμπούλος για τη ληστεία στην Κλειτορία – Ταυτοποιήθηκε και εργαστηριακά

 Είναι ο άνδρας με την περούκα, τα μεγάλα γυαλιά μυωπίας και το μούσι 

Από υπάλληλο της Τράπεζας στην αιματηρή ληστεία της Κλειτορίας Αχαίας πριν αρκετούς μήνες, όπου είχε τραυματιστεί αστυνομικός, αναγνωρίστηκε ο Αντώνης Σταμπούλος, που λίγο μετά τις 4.30 σήμερα το απόγευμα έγινε η μεταγωγή του κάτω από δρακόντεια μέτρα, σε ειδικό απομονωμένο κελί στο γυναικείο τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άνδρας εκτός από την αναγνώριση που έγινε, ταυτοποιήθηκε και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. πως συμμετείχε τόσο στη ληστεία όσο και σε άλλα «χτυπήματα» μαζί με τον Ν. Μαζιώτη.


Όπως έχει γράψει το PatrasTimes, υπήρχαν εκτιμήσεις (που πλέον ταυτοποιούνται) πως ο άνδρας με την περούκα, τα μεγάλα γυαλιά μυωπίας και το μούσι, φορά ζακέτα με κουκούλα, τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια, ενώ μπροστά του έχει έναν δερμάτινο χαρτοφύλακα με λουρί ώμου, και κρατά πιστόλι στο δεξί του χέρι, στη ληστεία της Κλειτορίας είναι ο Αντώνης Σταμπούλος.


Να θυμίσουμε πως τότε, οι δράστες (είχε προσδιορισθεί ο Νίκος Μαζιώτης, με αταυτοποίητο τότε συνεργό), είχαν απειλήσει τους υπαλλήλους απέσπασαν  3.800 ευρώ από το ταμείο της τράπεζας, ωστόσο οι υπάλληλοι είχαν ενεργοποιήσει το «σιωπηλό συναγερμό» και δύο Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μετέβησαν στο τραπεζικό υποκατάστημα.

Όπως έχει καταγραφεί στο κύκλωμα της τράπεζας, ο Νίκος Μαζιώτης πυροβολεί όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με τους Αστυνομικούς, και τραυματίζει τον έναν στο πόδι του «απαλλοτριώνει» το υπηρεσιακό του όπλο, επιβιβάστηκαν στο Nissan Sunny- παρόμοιο με εκείνο που «παγιδεύτηκε» με εκρηκτικά στην οδό Αμερικής-, το οποίο εντοπίσθηκε καμένο στο χωριό Παγκράτι Αχαΐας.

Οι δράστες, όπως γράφει το nantiareport, διέφυγαν με δεύτερο όχημα, το ασημί Hyundai Accent, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959, που είχε αγοράσει «νόμιμα» ο Νίκος Μαζιώτης ως «Μιχάλης Μιχελάκης» τον οποίο αναζητούν να εντοπίσουν Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, από τη σύλληψή του τον περασμένο Ιούνιο.

patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news