facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Πατρών- Πύργου: "Δεν θα μπουν διόδια σε όλο τον οδικό άξονα, αλλά ξεχάστε την αλλαγή χάραξης"- Τραμ στην Πάτρα ζήτησε ο Πελετίδης

Η κατάσταση έγινε σαφής σήμερα κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Υπουργείο Υποδομών του αρμόδιου υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Δήμαρχο Δυτικης Αχαϊας Χρήστο Νικολάου.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι είναι αδύνατον πλέον να γίνει αλλαγή στην χάραξη του έργου καθώς μπήκε σε διαδικασία δημοπράτησης. Στον... αντίποδα, δεμσεύτηκε να μην μπουν διόδια σε ολο το μήκος του οδικού άξονα, χωρίς να γίνει ωστόσο σαφές σε πόσο μεγάλο σημείο του άξονα και που θα μπουν αυτά.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης τόνισε ακόμα ότι έχει γίνει αποδεκτό από το υπουργείο να προβλεφθούν κόμβοι στην ΒΙΠΕ και στο αεροδρόμιο Αράξου, ενώ δέχθηκε να γίνουν υπόγειες και επίγειες διαβάσεις που θα προσδιοριστούν σε νέα σύσκεψη στην Αθήνα.

Ο Κώστας Πελετίδης έθεσε ζήτημα δημιουργίας γραμμής τραμ στην Πάτρα, αίτημα στο οποίο ο κ. Χρυσοχοϊδης εμφανίστηκε θετικός, ενώ συζητήθηκε και η επέκταση του Προαστιακού έως του Λάππα, αλλά δεν υπήρξε κάτι νεώτερο επί του θέματος.

thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news