facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Χάθηκαν φάκελοι με συνταγές χιλιάδων ευρώ του ΕΟΠΥΥ,από φαρμακεία των Ιωαννίνων!!!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Οι φάκελοι με ιατρικές συνταγές χιλιάδων ευρώ, από φαρμακεία των Ιωαννίνων χάθηκαν! Μάλιστα πολλοί από αυτούς βρέθηκαν καταμεσής της εθνικής οδού Ιωαννίνων Άρτας, κοντά στην περιοχή της Φιλιππιάδας.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες κι αποκαλύπτεται με αφορμή την επιστολή που απέστειλε ο ΕΟΠΥΥ στην εταιρεία ταχυμεταφορών που έχει αναλάβει την σχετική διαδικασία.

Συγκεκριμένα ο ΕΟΠΥΥ στην επιστολή προς την εταιρία αναφέρει ότι «στις 09-10-2014 παραλάβατε από την Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ Ιωαννίνων 59 κιβώτια με λογαριασμούς φαρμακείων και ένα φάκελο με παραστατικά, σύμφωνα με το έγγραφο που υπόγραψε υπάλληλος της εταιρείας σας και τα 60 voucher που μας καταθέσατε».

Ωστόσο, «στις 10-10-2014 δύο φαρμακεία του Νομού Ιωαννίνων μας ενημέρωσαν ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής ότι ευρέθησαν φάκελοι (ένας από κάθε φαρμακείο) με συνταγές των φαρμακείων τους σε περιοχή της Φιλιππιάδας (Εθνική οδός Ιωαννίνων-Αθηνών) στο οδόστρωμα».

Στη συνέχεια ο ΕΟΠΥΥ υπογραμμίζει ότι «από την υπ.αριθμ. 18/2014 σύμβαση που έχετε υπογράψει, όλα τα μεταφερόμενα υλικά είναι αυστηρά εμπιστευτικού περιεχομένου και ο διακομιστής οφείλει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή μεταφορά τους».

Καταλήγοντας καλεί την εταιρία να προχωρήσει στην άμεση διερεύνηση της απώλειας των φακέλων καθώς και να «περισυλλέξετε τους απολεσθέντες φακέλους και να τους παραδώσετε άμεσα στην υπηρεσία μας».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Δ/ΝΣΗ ΕΟΠΥΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ταχ. Κώδικας : 45332 – Ιωάννινα
Πληροφορίες : Κωτσόβολου Όλγα
Τηλέφωνο : 2651083085
Fax :2651079738
E-mail :pedi24@eopyy.gov.gr
Προς: 1. Ταχυμεταφορές SPEEDEX
ΣΕΝΕΚΑ 24, 14564 ΚΗΦΙΣΙΑ
(ΜΕ FAX: 2103407007)
2. Ταχυμεταφορές SPEEDEX Ιωαννίνων
ΔΩΔΩΝΗΣ 54-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
(ΜΕ FAX: 2651029988)
Θέμα : « Ενημέρωση σχετικά με απολεσθέντες φακέλους με συνταγές φαρμακείων των Ιωαννίνων κατά τη μεταφορά προς την ΚΜΕΣ από την εταιρεία ταχυμεταφορές Speedex»
Στις 09-10-2014 παραλάβατε από την Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ Ιωαννίνων 59 κιβώτια με λογαριασμούς φαρμακείων και ένα φάκελο με παραστατικά, σύμφωνα με το έγγραφο που υπόγραψε υπάλληλος της εταιρείας σας και τα 60 voucher που μας καταθέσατε.
Στις 10-10-2014 δύο φαρμακεία του Νομού Ιωαννίνων μας ενημέρωσαν ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής ότι ευρέθησαν φάκελοι (ένας από κάθε φαρμακείο) με συνταγές των φαρμακείων τους σε περιοχή της Φιλιππιάδας (Εθνική οδός Ιωαννίνων-Αθηνών) στο οδόστρωμα.
Από την υπ.αριθμ. 18/2014 σύμβαση που έχετε υπογράψει, όλα τα μεταφερόμενα υλικά είναι αυστηρά εμπιστευτικού περιεχομένου και ο διακομιστής οφείλει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή μεταφορά τους.
Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για την άμεση διερεύνηση της απώλειας των φακέλων από την εταιρεία σας και του ενδεχομένου να έχουν χαθεί και άλλοι φάκελοι που δεν γνωρίζουμε. Σας επισημαίνουμε τη σοβαρότητα του θέματος καθώς πρόκειται για συνταγές χιλιάδων ευρώ βάσει των οποίων πραγματοποιείται η εξόφληση των εμπλεκόμενων φαρμακοποιών.
Τέλος παρακαλούμε όπως περισυλλέξετε τους απολεσθέντες φακέλους και να τους παραδώσετε άμεσα στην υπηρεσία μας.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
1.ΕΟΠΥΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
(με email: president@eopyy.gov.gr)
2.ΕΟΠΥΥ ΌΛΓΑ ΓΚΑΡΑΛΕΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 12
15123 ΜΑΡΟΥΣΙ
(με email: d6@eopyy.gov.gr)
3.ΚΜΕΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 181
11853 ΑΘΗΝΑ
(με email: kmes@eopyy.gov.gr)
4.ΕΟΠΥΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 12
15123 ΜΑΡΟΥΣΙ
(με email: d13t1@eopyy.gov.gr)
5.ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
(με email: fsioann@gmail.com)


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news