facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Κλειστά» ασφαλιστικό και ομαδικές απολύσεις

Δεν τίθεται θέμα ασφαλιστικού, ούτε ομαδικών απολύσεων, όπως συμφώνησαν σήμερα οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, καθώς, σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη, τα θέματα αυτά θεωρήθηκαν «κλειστά».

Σχετικά, πάντως, με το ενδεχόμενο προσφυγής μιας επιχείρησης στη Δικαιοσύνη, με βάση τον αστικό κώδικα, επικαλούμενη οξύτατη δυσμενή κατάσταση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα συζητηθεί η αναμόρφωση της σχετικής νομοθεσίας, με στόχο οι αποφάσεις να εκδίδονται ταχύτατα, ώστε να μη παραμένουν εγκλωβισμένοι οι εργαζόμενοι σε μια ατέρμονη διαδικασία.

Τα θέματα του ενιαίου μισθολογίου και του συνδικαλιστικού νόμου παραπέμφθηκαν προς συζήτηση σε διμερή συνάντηση, στην οποία από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ θα μετάσχουν οι Χρ. Πρωτόπαπας, Γ. Κουτρουμάνης, Π. Ρήγας, Κ. Πιερρακάκης και Γ. Κουτσούκος, που θα έχουν συζήτηση με τον υπουργό Επικρατείας, Δημ. Σταμάτη και άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Σχετικά με το θέμα του ενιαίου μισθολογίου, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι αυτό αναμορφώθηκε πριν από δύο χρόνια και ότι χρειάζεται συζήτηση για να φανεί τι αλλαγές πρέπει να γίνουν.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news