facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Σάμος:Απίστευτο! Η συνταγογράφηση γίνεται στο καφενείο!!!

Τελικά το μόνο που προσφέρουμε πολύ καλά και στον χώρο της υγείας είναι τα μεγάλα λόγια, αλλά στην πράξη " πουλάμε" φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Τραγικό παραδειγμα αυτό που συμβαίνει στο Αγροτικό Ιατρείο του Όρμου Μαραθοκάμπου στη Σάμο, όπου κάθε Πέμπτη που επισκέπτεται η γιατρός τους ασφαλισμένους για να συνταγογραφήσει, αυτό γίνεται όχι στο ιατρείο αλλά.....στο καφενείο του χωριού!

Ναι...καλά διαβάσατε!

Αιτία για αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο είναι η έλλειψη μια απλής τηλεφωνικής σύνδεσης στο ιατρείο και φυσικά σύνδεσης στο ίντερνετ όπου στερεί στην γιατρό τη δυνατότητα να κάνει σωστά στη δουλειά της!

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα η γιατρός του Αγροτικού Ιατρείου Μαραθοκάμπου, έχει ζητήσει από τους αρμοδίους να της βάλουν στο ιατρείο μια τηλεφωνική γραμμή με ενσύρματη σύνδεση στο ίντερνετ, ώστε να μπορεί να συνταγογραφεί στους ασφαλισμένους τα φαρμακά τους αφού λόγω της υποχρεωτικής αυτής λειτουργίας δεν μπορεί να το κάνει αυτό με χειρόγραφο τρόπο!

Έτσι κάθε Πέμπτη όλοι μαζί (γιατρός και ασφαλισμένοι) δίνουν ραντεβού στο καφενείο του κ. Λεκάτη και εκεί η γιατρός με ένα λάπτοπ και τον εκτυπωτή προασπαθεί (αν καταφέρει να κάνει ασύρματη σύνδεση) να κάνει την δουλειά της!!!

Μάλιστα πολλοί ασφαλισμένοι αστειευόμενοι ονόμασαν το καφενείο "Εξωτερικό Ιατρείο Μαραθοκάμπου"

Σύμφωνα με αναφορές η ήρωας γιατρός δέχεται κάθε εβδομάδα πάνω από 50 ασφαλισμένους στον Όρμο Μαραθοκάπου όπου οι περισσότεροι είναι ηλικιωμενοι.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία γέροντες περιμένουν στα τραπέζια του καφενείου να πάρουν σειρά και να εξυπηρετηθούν...!!!

Μια εικόνα απαράδεκτη που πιστεύουμε μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος ο κ. Βορίδης (υπουργός υγείας) ή ο Δήμος Σάμου θα λύσουν από...χθες!


i-samos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news