facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου

Νέα, πιο πρόσφατη φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου δόθηκε το Σάββατο (4/10) στη δημοσιότητα.

Ο 31χρονος συνελήφθη την Τετάρτη (01/10) στον Βύρωνα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Στη δημοσιότητα και πλαστή ταυτότητα του Σταμπούλου

Η ΕΛ. ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερις φωτογραφίες που απεικονίζουν τη πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε στο διαμέρισμα του Αντώνη Σταμπούλου και την οποία είχε χρησιμοποιήσει για να το νοικιάσει.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, «το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας βρέθηκε σήμερα (04-10-2014) σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον παραπάνω συλληφθέντα.



Το πλαστό Δελτίο φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, υπό στοιχεία ΤΣΕΡΓΑΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα, που αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δε σχετίζεται με την ερευνώμενη υπόθεση.




Επιπλέον, φέρει επικολλημένη φωτογραφία άνδρα, που προσομοιάζει με τον παραπάνω συλληφθέντα και είναι εμφανώς διαφορετική από αυτή του πραγματικού κατόχου».

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news