facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Αρχιμανδρίτης: "Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο"

Το ρεπορτάζ "καίει" τον 59χρονο Αρχιμανδρίτη από τη Λαμία - Απείλησε την αστυνομικό λέγοντας ότι γνωρίζει τον αρχηγό της αστυνομίας - Με ποιες κατηγορίες τον αναζητούσαν οι αστυνομικοί για αυτόφωρο - Γιατί τράπηκε σε φυγή αφήνοντας στο σημείο προσωπικά του έγγραφα;

Νέες στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το απίστευτο συμβάν με πρωταγωνιστή τον Αρχιμανδρίτη από τη Λαμία Ιγνάτιο Σάπιο.

Όλα έγιναν στις 5:40΄ το απόγευμα της Κυριακής σε τροχονομικό έλεγχο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, όπου συνεργείο της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας πραγματοποιούσε ελέγχους στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας.

Επικεφαλής του συνεργείου ήταν μια ανθυπαστυνόμος, η οποία είχε την ατυχία να σταματήσει το ιερωμένο, αφού το ραντάρ τον "συνέλαβε" να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο Αρχιμανδρίτης φέρεται να άρχισε τα γαλλικά όταν η 32χρονη αστυνομικός του ζήτησε και το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου.

Τότε με έκπληξη άκουσε τον σεβάσμιο Αρχιμανδρίτη να της λέει με ύφος: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;» Στη συνέχεια ακολούθησαν απειλές του τύπου "γνωρίζω τον αρχηγό της αστυνομίας και ανωτάτους αξιωματικούς και καταλαβαίνεις που μπορείς να βρεθείς..."

Όταν είδε ότι η Ανθυπαστυνόμος δεν "μάσησε" και συνέχισε να κάνει τη δουλειά της προσπάθησε να της αρπάξει τα χαρτιά (άδεια - δίπλωμα κλπ) από τα χέρια. Όταν εκείνη δεν τα άφηνε ο Αρχιμανδρίτης προσπάθησε να την χαστουκίσει και εκείνη έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια η 32χρονη αστυνομικός έπεσε πάνω στις μπάρες και χτύπησε χάνοντας τις αισθήσεις της.

Ο 59χρονος Αρχιμανδρίτης μπήκε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Ήταν δε τέτοια η βιασύνη του, που άφησε στο σημείο κάποια από τα ατομικά του έγγραφα.

Οι δυο συνάδελφοι της αστυνομικού που ήταν λίγα μέτρα πιο πέρα έτρεξαν να βοηθήσουν την Ανθυπαστυνόμο, η οποία είχε χάσει της αισθήσεις της. Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Θηβών.

Η μήνυση και οι αναζητήσεις για το αυτόφωρο

Η 32χρονη Ανθυπαστυνόμος αμέσως μετά υπέβαλε μήνυση κατά του 59χρονου Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Σάπιου. Η μήνυση σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι για 4 αδικήματα.

α) Απειλή, β) Αντίσταση, γ) Απλή σωματική βλάβη, δ) Εξύβριση.

Στη συνέχεια εστάλη σήμα για να συλληφθεί ο Αρχιμανδρίτης στα πλαίσια του αυτοφώρου. Μάλιστα το σήμα εστάλη και στην Α.Δ. Φθιώτιδας γιατί η γενέτειρα του είναι η Λαμία, ενώ εστάλη και στο Α.Τ. Συντάγματος για αναζήτηση στην Αθήνα, αφού ο Αρχιμανδρίτης δήλωνε κάτοικος Κολωνακίου - Μονή Πετράκη, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Αρχιεπισκοπής .

Το αυτόφωρο έληξε το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς φυσικά ο Αρχιμανδρίτης να έχει εντοπισθεί.

Όλα τα παραπάνω φυσικά έρχονται σε αντίθεση με τα όσα ο ίδιος ο Αρχιμανδρίτης βγήκε και υποστήριξε στα κανάλια.

lamiareport

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news