facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ανέστειλε την απεργία πείνας και δίψας ο Αντώνης Σταμπούλος

Αναστέλλει την απεργία πείνας και δίψας που είχε ξεκινήσει ο 31χρονος συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, Αντώνης Σταμπούλος διαμαρτυρόμενος για τη μεταφορά του σε φυλακή εκτός Κορυδαλλού, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με κείμενό του που αναρτήθηκε σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, από τις φυλακές της Λάρισας.

«Σήμερα, που τα μηνύματα αλληλεγγύης μπορούν να φτάνουν μέσα στη φυλακή και καθώς οι επιπτώσεις απο την αποχή μου απο νερό και τροφή έχουν γίνει απειλητικές, αποφάσισα να αναστείλω την απεργία μου περιμένοντας εκείνες τις στιγμές που οι συνθήκες θα επιτρέπουν να γίνει ο συντονισμός των μέσα και των έξω πιο δυνατός και πιο αποτελεσματικός. Πρέπει να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας για τους αγώνες που έρχονται».

Ο Σταμπούλος σημειώνει επίσης πως τον μετέφεραν «σηκωτό» αφού αρνήθηκε να τους ακολουθήσει. «Αυτό που δηλώνουν, ότι δηλαδή πέρασα από τον Κορυδαλλό και στην συνέχεια το συμβούλιο των φυλακών αποφάσισε ότι δεν μπορεί να με δεχθεί, είναι ψέμα προς κάλυψη της πολιτικής εντολής για προφυλάκιση σε κάποιο μακρινό κατάστημα, αντίθετη με την εισαγγελική παραγγελία».

Ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news