facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις Σκουρλέτη - Παππά για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη καθώς και του Νίκου Παππά, διευθυντή του γραφείου του Αλ. Τσίπρα, στον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο που διερευνά τις καταγγελίες περί ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών προκειμένου να επιτευχθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Παν. Σκουρλέτης εξερχόμενος του Εφετείου δήλωσε: "Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις από οποιονδήποτε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το έργο της δικαιοσύνης. Οι υποκριτικές κραυγές, η κινδυνολογία και η προσπάθεια της κυβέρνησης για αντιστροφή της πραγματικότητας έχει ως στόχο να συγκαλύψει το φιάσκο που θα υποστεί από τη δήθεν απομάκρυνση από το μνημόνιο και το ΔΝΤ. Στον λάκκο που σκάβει η κυβέρνηση θα πέσει η ίδια. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα μας βγάλει από την κρίση».

Κλήση προς κατάθεση έχουν λάβει, επίσης, οι Νίκος Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Δραγασάκης, Πάνος Καμμένος και Φώτης Κουβέλης. Ενδέχεται, μάλιστα, να κληθεί και ο Αλέξης Τσίπρας.

Την Τετάρτη κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Αιμίλιος Λιάτσος, διευθυντής της εφημερίδας Kontra News, στην οποία δημοσιεύθηκε άρθρο, σύμφωνα με το οποίο έχει συγκροτηθεί ταμείο, προκειμένου να δωροδοκηθούν βουλευτές για την προεδρική εκλογή.

Ο Αιμ. Λιάτσος επικαλέστηκε το δημοσιογραφικό απόρρητο για τις πληροφορίες του και τόνισε πως είχε αξιόπιστες πηγές

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news