facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ικανοποιημένοι με την ποινή του Πιστόριους οι γονείς της Ρ.Στέενκαμπ

Έκπληξη προκαλεί η στάση που κρατάει η οικογένεια της Ρίβα Στέενκαμπ μετά την ποινή που επιβλήθηκε στον Όσκαρ Πιστόριους.

Ικανοποιημένη με την ποινή φυλάκισης πέντε ετών που επιβλήθηκε στον Οσκαρ Πιστόριους δήλωσε η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ, προσθέτοντας ότι δεν επιζητεί την εκδίκηση.

«Η ποινή μας ικανοποιεί απολύτως. Πρέπει να πληρώσει για ό,τι έκανε ακόμη και αν δεν επιζητούμε εκδίκηση, ή κάτι, ή να υποφέρει για τις αναπηρίες του, αλλά την ίδια στιγμή, είμαστε ικανοποιημένοι που κατανοεί τώρα ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις αν κάνεις τέτοια πράγματα...δεν μπορείς να σκοτώσεις κάποιον έτσι», δήλωσε η Τζούν Στέενκαμπ στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

«Δεν θέλουμε εκδίκηση, θέλουμε μία δίκαιη τιμωρία που να λαμβάνει υπ΄όψιν τις αναπηρίες του», δήλωσε η μητέρα της Ρίβα στο πλευρό τους συζύγου της.

«Μόνο ο Οσκαρ ξέρει εάν αυτή η ποινή είναι αποδεκτή για αυτόν. Εχω τη δική μου εκτίμηση για την υπόθεση αυτή. Αλλά αποδεχόμαστε την απόφαση της δικαστού Τοκοζίλε Μασίπα», δήλωσε ο Μπάρι Στέενκαμπ, ο πατέρας της Ρίβα.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής του Οσκαρ Πιστόριους την Τρίτη, ο θείος του δήλωσε εξ ονόματός του ότι η οικογένεια «αποδέχεται την απόφαση».

Κατά την έξοδο από το δικαστήριο, μία από τους συνηγόρους του Πιστόριους, η Ροξάν Ανταμς, δήλωσε ότι είναι πιθανόν ότι θα παραμείνει στη φυλακή για δέκα μήνες και στη συνέχεια θα αποφυλακισθεί και θα τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news