facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ανεστάλη η αυριανή στάση εργασίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ

Ανεστάλη η αυριανή τετράωρη στάση εργασίας των σωματείων εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς. Τα σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ., είχαν ανακοινώσει προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00 για αύριο Τετάρτη», καταγγέλλοντας τόσο την κυβέρνηση, όσο και τη διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ., για άρνηση υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αναστολή της στάσης εργασίας που είχε ανακοινωθεί για την Τετάρτη 15/10/2014. Κανονικά θα γίνουν τα δρομολόγια σε ΗΣΑΠ, Μετρό, Τραμ

Μετά από την απόφαση των Σωματείων Εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ να προχωρήσουν σε δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, η Διοίκηση της Εταιρείας υπαναχώρησε από την μέχρι τώρα θέση της και μας ενημέρωσε ότι προσέρχεται σε διάλογο για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ).

Τα Σωματεία θέλοντας να συνεισφέρουν σε μια ειλικρινή διαδικασία διαλόγου αποφάσισαν να αναστείλουν την προειδοποιητική 4ωρη στάση εργασίας που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 15/10/2014, από τις 12 μέχρι τις 16.00 σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ.

Έτσι, προσερχόμαστε στον διάλογο για την υπογραφή νέας ΣΣΕ στη ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ και ανάλογα με τις εξελίξεις θα καθοριστεί η παραπέρα στάση μας.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Από την πλευρά της η διοίκηση της εταιρείας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η τετράωρη στάση εργασίας. Μετά την αναστολή της Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Μετρό και Τραμ θα κινηθούν κανονικά.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news