facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Κακλαμάνης: «Ηρθησαν οι παρεξηγήσεις» και επιστρέφει στη ΝΔ

Στο κυβερνών κόμμα και την κοινοβουλευτική του ομάδα εντάσσεται ο Νικήτας Κακλαμάνης, που είχε διαγραφεί από τον Αντώνη Σαμαρά μετά την διαφοροποίησή του σε ψηφοφορία για κυβερνητικό νομοσχέδιο τον περασμένο Μάρτιο.

Με σχετική ανακοίνωση ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής ανακοίνωσε το τέλος της «ανεξάρτητης» πορείας του στο Κοινοβούλιο: «Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος γιατί με δική του πρωτοβουλία συναντηθήκαμε σήμερα. Είχαμε μακρά συζήτηση, ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ.

Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην Παράταξη, ήταν ο καταλύτης της σημερινής θετικής εξέλιξης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε προχωρήσει στην άμεση διαγραφή του Ν. Κακλαμάνη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας κατά την οποία ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας ψήφισε «παρών» στο πρώτο άρθρο που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, τις ρυθμίσεις για το γάλα, τα φωτοβολταϊκά, αλλά και το κοινωνικό μέρισμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Σαμάρας έγραψε την επιστολή διαγραφής με το χέρι καθήμενος δίπλα στο προεδρείο της Βουλής, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει πως δεν περίμενε τη διαφοροποίηση του Ν. Κακλαμάνη.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, με αφορμή τη διαγραφή του, είχε δημοσιοποιήσει δήλωση στην οποία μεταξύ άλλων τόνιζε: «Δεν υποκύπτω σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλω στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων, για να ωφεληθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού. Δεν νομοθετώ με εντολή της τρόικας.

Το άρθρο 1 είναι δόλιο, γιατί συνδυάζει την αποκατάσταση κάποιων αδικιών (πλεόνασμα) με την καταστροφή της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας, που είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις».

Ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news