facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Πάτρα: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Στο ίδιο έργο… θεατές θα γίνουν για μια ακόμα φορά πατρινοί και πατρινές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση αλλά και όσοι συμμετάσχουν σε αυτή, καθώς η ασφάλεια των επισήμων προέχει των μηνυμάτων.

Για μια ακόμα αφορά η ΕΛ.ΑΣ. έχει τεθεί σε επιφυλακή , ενώ για την απόδοση των μέτρων τάξης στην Ερμού πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη διάρκεια της οποίας έγινε ο σχεδιασμός φρούρησης τόσο της εξέδρας όσο και όλων των πιθανών σημείων εκδήλωσης διαμαρτυρίας από πλευράς πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει και φέτος κενό ασφαλείας από την εξέδρα των επισήμων και η ύπαρξη κιγκλιδωμάτων ενώ σε επιφυλακή θα είναι οι δυνάμεις των ΜΑΤ τόσο κατά την έλευση των επισήμων στην μητρόπολη της Πάτρας για την τέλεση της δοξολογίας όσο και κατά τη διάρκεια τη παρέλασης.

Ιδιαίτερα μέτρα θα ισχύσουν στη διασταύρωση της Αγίου Ανδρέου με τις οδούς Αράτου, Κολοκοτρώνη . Ερμού και Πατρέως προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη είσοδος πολιτών και ομάδων ή και μελών κομμάτων που θα επιχειρούσαν να παρελάσουν διαμαρτυρόμενοι.

Το ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11:00 πμ στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου (απέναντι από το Αρχαίο Ωδείο).

Μετά τη συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφανιών στον τόπο που έπεσε η πρώτη βόμβα στην Ελλάδα από σμήνη φασιστικών βομβαρδιστικών ιταλικών αεροπλάνων, μπροστά στην Αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, με τους πρώτους νεκρούς και τραυματίες.

patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news