facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:Έκκληση για ταινίες σακχάρου για 15χρονη ασθενή μας

Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!
15χρονη ανασφάλιστη ασθενής μας διαπιστώθηκε ότι πάσχει από νεανικό διαβήτη, μετά από επίσκεψη στην ενδοκρινολόγο μας. Η μητέρα της είναι μακροχρόνια άνεργη και αδυνατεί να της αγοράζει τα 3 κουτιά ταινιών μέτρησης σακχάρου που έχει ανάγκη κάθε μήνα, αφού το κόστος κάθε κουτιού είναι πάνω από 20 ευρώ. Κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να μας διαθέσει τις ταινίες να έρθει σε επαφή μαζί μας.

Παράλληλα το οδοντιατρείο μας κάνει έκκληση για εθελοντή ενδοδοντιστή ο οποίος θα αναλάβει να βοηθήσει του ανασφάλιστους ασθενείς μας.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 33 μήνες, έχει δεχτεί πάνω από 32,000 περιστατικά, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-96-31-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)

(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email mkiellinikou@gmail.com

Την ιστοσελίδα μας θα την βρείτε εδώ www.mkiellinikou.org

Ημερομηνία έκκλησης 02/10/2014

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news