facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Στην αγορά κινητής τηλεφωνίας η CYTA Ελλάδας, σε συνεργασία με Vodafone

Στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας ως εικονικός πάροχος σε συνεργασία με την Vodafone, εισέρχεται η Cyta Ελλάδος.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της εταιρίας, η Cyta Ελλάδος δίνει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τη δυνατότητα συνδυασμού τετραπλών υπηρεσιών (4play) Σταθερής-Κινητής-Internet-Τηλεόρασης σε ένα λογαριασμό, κίνηση που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συνδυαστικές εκπτώσεις, αρκεί να υπάρχει τουλάχιστον μία Σύνδεση Σταθερής και μία Σύνδεση Κινητής στον ίδιο λογαριασμό.
Οι συνδρομητές κινητής της Cyta θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική του «Cyta Κινητή», με τιμή βασικού παγίου συμβολαίου από 9 ευρώ/μήνα (αν συνδυαστεί με σταθερή τηλεφωνία) έως 13 ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 200 λεπτά ομιλίας: 100' προς όλα τα Δίκτυα και 100' προς Σταθερά & Κινητά Cyta Ελλάδος.
Στη συνέχεια ο πελάτης, αναλόγως των αναγκών του, μπορεί με επιπλέον 5€/ανά Πρόγραμμα το μήνα, να προσθέσει Προγράμματα στο βασικό πάγιο, όποια και όσα θέλει, όποτε το χρειάζεται - ακόμη και κατά τη διάρκεια του μήνα - έχοντας τις εξής επιλογές: Ομιλία προς όλους (150'), Ομιλία Cyta προς Cyta Κύπρος -Σταθερά και Κινητά- (150'), SMS προς όλους (100) και Mobile Internet (200MB). Για τους Πελάτες που θα επιλέξουν μόνο Cyta Κινητή, ισχύει ειδική τιμή συμβολαίου η οποία ξεκινά από τα 11 ευρώ το μήνα.
Ο συνδρομητής θα μπορεί να λαμβάνει δύο ενημερώσεις, μία όταν θα φτάνει στο 80% του προγράμματος (σε δεδομένα και τηλέφωνα) και μία όταν θα φτάνει στο 100%.
Στόχος της εταιρίας είναι αρχικά να καλύψει τις ανάγκες της πελατειακής της βάσης, η οποία ξεπερνά τους 316.000 συνδρομητές, ενώ ήδη, την κινητή τηλεφωνία της Cyta έχουν χρησιμοποιήσει περισσότεροι από 4.000 συνδρομητές της κατά την δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας.
Η επέκταση της Cyta και στην κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα ύστερα από έξι χρόνια παρουσίας της στη χώρα μας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης του Τηλεπικοινωνιακού Οργανισμού Κύπρου και όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Cyta Κύπρου, κ. Χρίστος Πατσαλίδης, αναμένεται να αυξήσει την αξία του Οργανισμού.
Σε επίπεδο επενδύσεων, τα στελέχη της εταιρίας, σημείωσαν ότι έως τώρα έχουν επενδυθεί περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ στην ελληνική αγορά, ενώ όσον αφορά τα οικονομικά της, ο κύκλος εργασιών κινείται σταθεροποιητικά. Μάλιστα για το 2015 εκτιμάται ότι θα εμφανίσει οριακά κέρδη

Ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news