facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί αγοράζει ράντζα το «Σωτηρία»;

Το ότι τα ράντζα αποτελούν… αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ΕΣΥ δεν είναι νέο. Η προμήθεια όμως καινούριων ράντζων εν έτει 2014 από ένα μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής είναι είδηση που χρήζει διερεύνησης.
Μετά τη δημοσιοποίηση διαγωνισμού από το νοσοκομείο «Σωτηρία» για την προμήθεια 20 ράντζων προϋπολογισμού 10.000 ευρώ, το protothema.gr επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον διοικητή κ. Μιλτιάδη Παπασταματίου.
«Πράγματι, το νοσοκομείο τρέχει διαγωνισμό για την αγορά 20 πτυσσόμενων κρεβατιών –πρόκειται για εξοπλισμό που είχε εγκρίνει το προηγούμενο ΔΣ του νοσοκομείου. Κρίθηκαν απαραίτητα για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών του νοσοκομείου, πχ τυχόν έκτακτα γεγονότα για τα οποία θα χρειαστούν πτυσσόμενα κρεβάτια» εξηγεί ο κ. Παπασταματίου. Ωστόσο, ο διοικητής διευκρινίζει πως δεν πρόκειται για ράντζα όπως τουλάχιστον αυτά είναι γνωστά στους Έλληνες ασθενείς, καθώς δεν είναι τροχήλατα, και συνεπώς δεν μπορούν να μετακινηθούν σε διαδρόμους ή άλλους χώρους.
Εκτός από τα ράντζα, τροχήλατα ή μη, πάντως οι αρμόδιες υπηρεσίες του νοσοκομείου παραγγέλνουν με πυρετώδη ρυθμό εξοπλισμό για την κάλυψη του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Από τον Οκτώβριο το «Σωτηρία» ετοιμάζεται να μπει σε εφημερία νέου τύπου θέτοντας στη διάθεση προσωπικού και ασθενών χώρους συνολικής επιφάνειας 1.400 τμ για τα Επείγοντα Περιστατικά.
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news