facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Σε λειτουργία από την Τετάρτη ο σταθμός του προαστιακού στον Ταύρο

Την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014, στις 10.30 το πρωί, ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του ο σταθμός του Προαστιακού στον Ταύρο, παρουσία του Υπουργού Υποδομών, Μεταφοράς και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοίδη και του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Ταύρου, αποτελεί τμήμα του Προαστιακού σιδηρόδρομου μεταξύ Πειραιά - Αθηνών επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 2-4 & Κορυτσάς .

Εκτιμάται πως θα εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό επιβατών, δεδομένου ότι βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: “Ο Προαστιακός πλέον θα κάνει στάση στον Ταύρο εξυπηρετώντας τους συμπολίτες μας, οι οποίοι περίμεναν για μεγάλο χρονικό διάστημα τη λειτουργία του σταθμού. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την έναρξη της λειτουργίας του, η οποία αποτελούσε πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής προς την Κυβέρνηση, αφουγκραζόμενη τα αιτήματα και τις ανάγκες των πολιτών. Ξεπεράστηκαν δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα σήμερα να παραδίδεται στο επιβατικό κοινό του Ταύρου ο σταθμός. Όσον αφορά τα σχεδιαζόμενα τεχνικά έργα της ΕΡΓΟΣΕ, ο Δήμος μας εμμένει στις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.”

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news