facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Τετράωρες στάσεις εργασίας για τους γιατρούς στο Ιπποκράτειο

Δε θα επιτρέπουν και την πρόσβαση στον εισπρακτικό μηχανισμό του νοσοκομείου

Θα διαρκούν από τις 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι και στόχος των γιατρών είναι να αναδειχθούν οι ελλείψεις του νοσοκομείου, όσο και οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των εφημεριών


Σε τετράωρες στάσεις εργασίας για όλη την τρέχουσα εβδομάδα (15-19 Σεπτεμβρίου) θα προχωρήσουν οι ειδικοί γιατροί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οι στάσεις εργασίες θα διαρκούν από τις 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι και στόχος των γιατρών είναι να αναδειχθούν οι ελλείψεις του νοσοκομείου, όσο και οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των εφημεριών. Παράλληλα με τις στάσεις εργασίας δεν θα επιτρέπουν και την πρόσβαση στον εισπρακτικό μηχανισμό του Ιπποκρατείου.

Η απόφαση για τις απεργιακές κινητοποιήσεις ελήφθη κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των γιατρών, την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, ώστε να αναδειχθεί το πρόβλημα των ελλείψεων που αντιμετωπίζει το Ιπποκράτειο σε προσωπικό, αναλώσιμα υλικά και αντιδραστήρια με αποτέλεσμα την υποστελέχωση και υπολειτουργία των κλινικών, των χειρουργείων και των εργαστηρίων.

Όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος, οι γιατροί διαμαρτύρονται για την μη εξόφληση των δεδουλευμένων εφημεριών τους τελευταίους έξι μήνες.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news