facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Κώστας Μπακογιάννης μετά την κυβέρνηση τα "χώνει" και στον Τσίπρα για τα διόδια

Δεν άκουσα ούτε τον Τσίπα, ούτε κανέναν άλλο αρχηγό από τη ΔΕΘ να αναφερθεί στα διόδια και τις συμβάσεις είπε ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς....

Το καυτό θέμα των διοδίων στη Φθιώτιδα συζητήθηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς. Ο Κώστας Μπακογιάννης πριν από λίγες ημέρες είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ήταν ξεκάθαρος για το θέμα των διοδίων :«Αυτή η ιστορία δεν πάει άλλο. Ως εδώ»

Μάλιστα χαρακτήρισε τα διόδια μάστιγα και τόνισε ότι αυτή τη μάχη θα πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες. Μιλώντας σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο τόνισε ότι κανένας αρχηγός δεν αναφέρθηκε από το βήμα της ΔΕΘ στο σοβαρό θέμα των διοδίων.

«Κάθισα τρεις ολόκληρες ώρες, Κυριακή μεσημέρι, να ακούσω τον κ. Τσίπρα. Ούτε μια κουβέντα για τις συμβάσεις των διοδίων. Γιατί άραγε; », αναρωτήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο νέος Περιφερειάρχης είπε ότι για το σοβαρό αυτό θέμα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πραγματικά και όχι να τάζουμε λαγούς με πετραχήλια και να κοροϊδεύουμε τον κόσμο.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να σπάσει τα κομματικά δεσμά και κάποιοι εδώ μέσα δεν θέλουν, είπε ο Κώστας Μπακογιάννης απευθυνόμενος στους περιφερειακούς συμβούλους της μειοψηφίας. «Είμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς...», τόνισε όχι στη Βουλή. 


lamiareport

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news