facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Διευρύνεται η δικαστική έρευνα για τον διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ

Νέα στοιχεία προστίθενται συνεχώς στην δικογραφία που αφορά τον διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ για την πρόσληψη 132 δημοσιογράφων. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάστηκε φάκελος με καταγγελίες για σωρεία παρατυπιών στο πλαίσιο του διαγωνισμού της ΝΕΡΙΤ.
Οι επίμαχες καταγγελίες, συνοδεύονται και από συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν παραβιάσεις όρων της προκήρυξης, φωτογραφικές πριμοδοτήσεις υποψηφίων και αποκλεισμό άλλων δημοσιογράφων.
Στον φάκελο που βρίσκεται στα χέρια της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου περιλαμβάνονται και δημοσιεύματα εφημερίδων σύμφωνα με τα οποία οι περισσότερες παρατυπίες συντελέστηκαν κατά την επιλογή υποψηφίων για τη σύνταξη και παραγωγή ειδήσεων και εκπομπών.
Εν τω μεταξύ στο στόχαστρο της έρευνας η οποία ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη από τον 4ο πταισματοδίκη θα τεθούν και έτερα δημοσιεύματα που αφορούν στην καταγγελλόμενη ανάμειξη του πρόεδρου και διεθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, Αντ. Μακρυδημήτρη, στην υπόθεση των "αμαρτωλών" ΜΚΟ, οι οποίες ερευνώνται ήδη από τη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο κ. Μακρυδημήτρης, διατέλεσε αντιπρόεδρος της υπό έλεγχο ΜΚΟ "Έργο Πολιτών" και το όνομά του "εξαφανίστηκε μυστηριωδώς για να αποφύγει τον δικαστικό έλεγχο".

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news