facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Αποζημίωση από την Ελλάδα ζητά ο τουρίστας που τραυματίστηκε κατά τη σύλληψη Μαζιώτη

Την… Ελλάδα σέρνει στα δικαστήρια ο νεαρός τουρίστας που τραυματίστηκε στο Μοναστηράκι, κατά την επιχείρηση για την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη!

Αν και ο 19χρονος δέχθηκε σφαίρα στο πόδι από τον τρομοκράτη, κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά, αξιώνοντας αποζημίωση.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Γκραντ Νίκολας Ουρανί, δεν του προσφέρθηκε σωστή ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο της Αθήνας και για τον λόγο αυτό συνεχίζει τη θεραπεία του στη Μελβούρνη, ενώ δεν μπορεί να παίξει ερασιτεχνικό φούτμπολ εξαιτίας του τραυματισμού του.

Ο νεαρός τουρίστας δέχθηκε πυρά από τον τρομοκράτη στις 16 του περασμένου Ιούλη, ενώ βρισκόταν με φιλικά του πρόσωπα σε ταβέρνα στο σημείο της συμπλοκής. Μετά τον τραυματισμό του είχε μεταφερθεί στον «Ερυθρό Σταυρό» για να του αφαιρεθούν θραύσματα από τον δεξί αστράγαλο, όπου και τον επισκέφθηκαν τρεις υπουργοί. Για την ιστορία, πάντως, μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο 19χρονος Αυστραλός έκανε και μία βόλτα από την… Μύκονο, τον τελικό προορισμό των διακοπών του.

star

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news