facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Κουβέλης: Ενδεχόμενη, υπό προϋποθέσεις, συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

«Προσπάθεια μετατόπισης σε ρεαλιστικότερες θέσεις» χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας, εφόσον οι προτάσεις τής Κουμουνδούρου γίνουν «ρεαλιστικότερες». Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι υπάρχουν ακόμα σαφείς διαφορές μεταξύ των δύο κομμάτων.
Ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στον Σκάι, αναφέρθηκε στο θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την πιθανή δική του υποψηφιότητα και επανέλαβε ότι με δεδομένη την ασκούμενη πολιτική το θέμα «δεν με ενδιαφέρει» και υποστήριξε και πάλι ότι δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη κρούση για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν η κυβέρνηση θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές.
Σε ερώτηση για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ όταν θα γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή, είπε: «Τρεις με τέσσερεις έχουν πει πως δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανεξαρτήτως προσώπου», ενώ οι υπόλοιποι θα αποφασίσουν με βάση τις πολιτικές της κυβέρνησης.
Αναφορικά με το επικείμενο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, δήλωσε πως θα ήθελε να είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της, ενώ για το «Ποτάμι» ανέφερε πως δεν διεμβολίζει τον πολιτικό χώρο της ΔΗΜΑΡ και ότι δεν συνιστά πολιτική να ισχυρίζεται ότι είναι νέο κόμμα.
Ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news