facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ:Ο διοικητής αποφάσισε την περικοπή της αποζημίωσης των δεδουλευμένων των εργαζομένων!!!

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά στα 40 χρόνια λειτουργίας του ο διοικητής αποφάσισε την περικοπή της αποζημίωσης των δεδουλευμένων των εργαζομένων για το μήνα Απρίλιο, ενώ ανάλογη απόφαση σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα και για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους οι περικοπές θα κινούνται στο 25% για το μήνα Απρίλιο και γύρω στο 10%για Μάιο και Ιούνιο ενώ τα δεδουλευμένα αυτά αφορούν εργασία των εργαζομένων του Νοσοκομείου κατά τις νύχτες αλλά και τις αργίες και Κυριακές.

Η ρίζα του ζητήματος σύμφωνα πάντα με τους εργαζόμενους βρίσκεται στις μεγάλες μειώσεις των εγκεκριμένων κονδυλίων αφού για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας λείπουν μηνιαίως 4000-5000 ευρώ για να καλυφθούν πλήρως και νομίμως τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Καταλήγοντας, χαρακτηρίζουν αυθαίρετη και παράνομη την περικοπή της αποζημίωσης των δεδουλευμένων τους προαναγγέλλοντας την απάντησή τους η οποία θα έρθει εντός των ημερών.

epirusgate

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news