facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της Αρετής Τσοχατζοπούλου

Με οριακή πλειοψηφία απορρίφθηκε τη Δευτέρα, η αίτηση αποφυλάκισης της Αρετής Τσοχατζοπούλου από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών

Την έξοδο της Αρετής Τσοχατζοπούλου από τη φυλακή, πρότεινε στο Πενταμελές Τμήμα Αναστολών ο εισαγγελέας της έδρας κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατά τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο εισαγγελέας ζήτησε καθαρά για ανθρωπιστικούς λόγους την αναστολή της ποινής της, καθώς η Αρετή Τσοχατζοπούλου είναι μητέρα τριών παιδιών, εκ των οποίων το ένα έχει πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Η κόρη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου έχει καταδικασθεί πρωτοδίκως σε 12ετή ποινή κάθειρξης, στο πλαίσιο της υπόθεσης για τις μίζες από τα εξοπλιστικά, η εκδίκαση της οποίας σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Αθηνών αναμένεται στις 10 Οκτωβρίου. Η Τσοχατζοπούλου έχει υποβάλει ξανά αίτημα αναστολής της ποινής της, το οποίο απερρίφθη και κρατείται στις φυλακές Θηβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημερινό αίτημα υποβλήθηκε καθώς η κατάσταση του παιδιού χρήζει επείγουσας επέμβασης. Αν τηρηθούν οι δικαστικοί ρυθμοί του Εφετείου, τυχόν έξοδος της Τσοχατζοπούλου από τη φυλακή θα γίνει πολύ αργότερα, πχ. σε έξι μήνες.

Ενώπιον του Πενταμελούς Αναστολών, κατέθεσαν δυο μάρτυρες υπέρ της Τσοχατζοπούλου, εις εκ των οποίων ο κ. Γιάννης Παγορόπουλος, δικηγόρος του πρώην υπουργού και ανάδοχος του ασθενούς παιδιού της Αρετής.

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news