facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Δυτική Ελλάδα:Αναζητούν αλλοδαπό με επικίνδυνο μεταδοτικό νόσημα

Σε αναζήτηση αλλοδαπού που φέρεται να διαμένει στην περιοχή της Νέας Μανολάδας, βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές της Δυτικής Ελλάδας, καθώς διαπιστώθηκε ότι πάσχει από επικίνδυνο μεταδοτικό νόσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος αλλοδαπός που κατάγεται από το Μπαγκλαντές είχε νοσηλευτεί τον περασμένο Ιούνιο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και εκεί είχε δηλώσει ότι διαμένει στην περιοχή της Νέας Μανολάδας και ότι εργάζεται σε αγροτικές εργασίες.

Ο αλλοδαπός υποβλήθηκε σε εργαστηριακές εξετάσεις, ωστόσο μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα ο ίδιος αποχώρησε από το Νοσοκομείο προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανόν όμως να επέστρεψε στην περιοχή της Βουπρασίας στην Ηλεία. Όταν ολοκληρώθηκαν όλες οι εξετάσεις και εκδόθηκαν τα αποτελέσματα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πάσχει από μεταδοτικό νόσημα και άρχισαν να τον αναζητούν, αφενός για να του χορηγηθεί η κατάλληλη αγωγή, αφετέρου για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για τη μη μετάδοση του νοσήματος.

Ήδη έχει ενημερωθεί το Τμήμα Υγιεινής στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας και χθες κλιμάκιο επισκέφθηκε την περιοχή της Βάρδας προς αναζήτηση του αλλοδαπού. Για το θέμα ενημερώθηκε ο δήμος ενώ το κλιμάκιο αναμενόταν να έρθει σε επαφή και με παραγωγούς της περιοχής, για να διαπιστωθεί εάν γνωρίζουν τον αλλοδαπό και εάν εργάζεται εκεί, προκειμένου να εντοπιστεί και να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες.

patrisnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news