facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Απ.Γκλέτσος: “Καμμία νταλίκα μέσα από τη Στυλίδα-Μόνο πάνω από το πτώμα μας”(βίντεο)

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Στυλίδας με θέμα τα επικείμενα διόδια στη Ανατολική Φθιώτιδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου .

Λίγες ώρες πριν στη Λαμία,σε αντίστοιχη έκτακτη σύσκεψη των δημοτικών παρατάξεων της Λαμίας και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων της περιοχής ,αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία για τα διόδια τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου

Παρακάτω ακολουθεί βίντεο όπου ο Δήμαρχος Στυλίδας Απ.Γκλέτσος, υπερασπιζόμενος την ασφάλεια των δημοτών του ,δηλώνει ότι καμία νταλίκα δεν πρόκειται να επιτρέψει να περάσει από τη Στυλίδα (εννοώντας από το δρόμο που όταν τεθεί σε κυκλοφορία η παράκαμψη Στυλίδας θα είναι πλέον ένας παράδρομος) ενώ ζητάει τη σύμφωνη γνώμη όλων των Δημοτικών Συμβούλων να υπογραφεί σχετικό ψήφισμα με παραλήπτη το Υπουργείο Υποδομών.

Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί σχετικό έγγραφο του Υπουργού Υποδομών κου Χρυσοχοϊδη όπου ζητείται από τους κατά τόπους δημάρχους να μην επιτρέψουν τη διέλευση νταλικών από τους παραδρόμους



Τελικά, κι ενώ επακολούθησε συνομιλία και με τον πρόεδρο των αυτοκινητιστών Λαμίας , αποφασίστηκε να υπογραφεί ψήφισμα από όλο το σώμα (η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Στυλίδας του κου Οικονόμου ψήφισε λευκό) με το οποίο θα ζητηθεί από τον Υπ.Υποδομών κο Χρυσοχοϊδη να εξασφαλίσει με τη συνδρομή της Τροχαίας τη μη διέλευση νταλικών(που θα ήθελαν να αποφύγουν τα νέα διόδια) μέσα από τη Στυλίδα .

(Σημ. το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας διαθέτει μόνο ένα περιπολικό)

Παράλληλα σύσσωμο το Δ.Σ.Στυλίδας αποφάσισε να συμμετάσχει στη διαμαρτυρία της 29ης Σεπτεμβρίου στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία .
Ακούστε αποκλειστικά από το stilida.com ολόκληρη τη συνεδρίαση όπου διατυπώθηκαν αρκετά ενδιαφέρουσες απόψεις .

stilida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news