facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δυσαρεστημένες οι ομοσπονδίες των αστυνομικών με τον Αλ.Τσίπρα

Έκπληξη, αλλά και δυσαρέσκεια, εκφράζουν οι ομοσπονδίες των αστυνομικών μετά την παρουσία του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης. 
Όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ σε ανακοίνωσή τους, ο Αλέξης Τσίπρας ούτε στην ομιλία του ούτε και στη συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε, δεν αναφέρθηκε στα προβλήματα τών ενστόλων.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο τής ανακοίνωσης:
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ στην 79η ΔΕΘ,είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε τα ακόλουθα: 
Μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσο στην ομιλία του το Σάββατο το βράδυ ενώπιον των εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων όσο και χθες, κατά τη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο, δεν συμπεριέλαβε στις εξαγγελίες του τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, ούτε καν έκανε μια έστω αναφορά στους αγώνες και στα αιτήματά μας (αποκατάσταση αδικιών, ΤΕΑΠΑΣΑ κλπ), καίτοι τον είχαμε ενημερώσει διεξοδικά επ΄ αυτών, κατά τη συνάντησή μας στην Αθήνα, στις 6 Αυγούστου 2014.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε από την Αξιωματική Αντιπολίτευση - δεδομένου ότι αναγνωρίζει, όπως διατείνεται, τις τραγικές επιπτώσεις των Μνημονίων στη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας και δη στο ανθρώπινο δυναμικό, τις οποίες άλλωστε περιλαμβάνει και στις Θέσεις της για την Ελληνική Αστυνομία- να αναλάβει πρωτοβουλίες για την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, όσον αφορά τουλάχιστον τις μισθολογικές περικοπές του 2012.

Ενόψει δε της συνάντησης που έχουμε αιτηθεί να πραγματοποιηθεί άμεσα με τον Υπουργό Οικονομικών, καλούμε όλα τα Πολιτικά Κόμματα να πάρουν θέση, αποδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για την εύρυθμη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας, βάζοντας φρένο στην απαξίωση και στο μαρασμό της.
ypografes poasy-poaxia2
bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news