facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο αιματηρό βίντεο 55λεπτης προπαγάνδας των τζιχαντιστών

Ανατριχιαστικό στιγμιότυπο από το νέο
βίντεο-προπαγάνδα των τζιχαντιστών
στο οποίο οι αιχμάλωτοι σκάβουν τους τάφους τους.
Νέο αιματηρό βίντεο-προπαγάνδα διάρκειας 55 λεπτών με τίτλο «Flames of War»«Φλόγες πολέμου» έδωσαν χθες στην δημοσιότητα οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, δύο ημέρες αφότου είχαν ανεβάσει στο διαδίκτυο «τρέιλερ» που διαφήμιζε το εν λόγω υλικό.

Στο βίντεο που περιέχει εικόνες από τις μάχες των ισλαμιστών στην Συρία και το Ιράκ, καθώς και αποσπάσματα από ομιλίες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους και του Μπαράκ Ομπάμα, άνδρας ο οποίος μιλά στα αγγλικά με βορειοαμερικανική προφορά διηγείται την ιστορία των εξτρεμιστών και προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην προχωρήσουν σε στρατιωτική επέμβαση.
«Όσο για το κοντινό μέλλον, θα αναγκαστείτε να έχετε μια ευθεία αντιπαράθεση…Οι γιοι του Ισλάμ έχουν προετοιμαστεί για αυτή την ημέρα, οπότε περιμένετε και θα δείτε…» επισημαίνεται απειλητικά.

Οι σκληρές εικόνες που συνοδεύονται από υπότιτλους στα αραβικά, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προπαγάνδας και συνιστούν μια απόπειρα να σταλεί ένα μήνυμα ισχύος, να εκφοβιστούν οι Δυτικοί και κυρίως οι ΗΠΑ, αλλά και να στρατολογηθούν νέοι μαχητές.

Πρόκειται για ένα ακόμη βάρβαρο επικοινωνιακό «τέχνασμα» μετά τα βίντεο με αποκεφαλισμούς ομήρων από ΗΠΑ και Βρετανία που έχουν δημοσιοποιηθεί το τελευταίο διάστημα.

Το 55λεπτο υλικό, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τη μιντιακή πτέρυγα της ισλαμιστικής οργάνωσης, Al Hayat Media Center, κατέβηκε από τον ιστότοπο YouΤube, λόγω παραβίασης των κανόνων σε σχέση με το περιεχόμενο.

ethnos
Το τρέιλερ «Flames of War»

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news