facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ασημακοπούλου: Το σχέδιο είναι να φύγει το ΔΝΤ έως τις 31/12 - Ευ. Βενιζέλος: Δεν έχει ζητηθεί ακόμη αποχώρηση από το ΔΝΤ

Μιλώντας στα Παραπολιτικά και το Νίκο Ευαγγελάτο, η κα Ασημακοπούλου, είπε ότι από την στιγμή που η χώρα μπορεί να βγεί στις αγορές μπορεί και να φύγει το ΔΝΤ.Πρόσθεσε ότι: «Η χώρα δεν χρειάζεται νέα χρηματοδότηση για το 2015 και στο πλαίσιο αυτό υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσουμε την απεμπλοκή από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο»

Δεν έχει ζητηθεί η αποχώρηση της Ελλάδας από το ΔΝΤ, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, από τη Νέα Υόρκη, προσθέτοντας ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει εξασφαλιστεί η στήριξη των Βρυξελλών.

«Φυσικά δεν έχει ζητηθεί, διότι ακόμη βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Και για να το ζητήσουμε αυτό, πρέπει να έχουμε τη στήριξη των Ευρωπαίων εταίρων μας και δικαιούμαστε να έχουμε στήριξη για όλα, όχι μόνο για το συγκεκριμένο», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος, ερωτηθείς σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news