facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Στο 295 ΤΕ στην ΚΩ οι φαντάροι πεινάνε: δίνουν λειψές μερίδες φαγητού για να αγοράζουν χαρτί και μελάνια!

Την κατάσταση που βιώνουν οι φαντάροι στον ελληνικό στρατό αντικατοπτρίζει με το καλύτερο τρόπο η επιστολή καταγγελίας γονιού που το παιδί του υπηρετεί εκεί Την στιγμή λοιπόν που ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος υπογράφει συμβόλαια για νέους εξοπλισμούς αξίας 2 δις ευρώ και η κυβέρνηση δέχεται τα συγχαρητήρια του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ γιατί χρηματοδοτεί τον δολοφονικό αυτό διεθνή οργανισμό με το υψηλότερο ποσοστό του ΑΕΠ μετά τις ΗΠΑ (2,1%), έχοντας καταβάλει μόνο την τελευταία διετία 8,5 δις ευρώ.

Την ίδια στιγμή οι φαντάροι πεινάνε γιατί οι διοικητές των μονάδων κάνουν περικοπές στην σίτιση προκειμένου να εξασφαλίσουν την κάλυψη άλλων λειτουργικών αναγκών.

Υποχρεώνοντας τους συναδέλφους φαντάρους να αγοράσουν φαγητό εκτός στρατοπέδου.

Έτσι λοιπόν σήμερα, το δίλημμα για τους φαντάρους είναι το εξής: ή πληρώνεις και αναλαμβάνεις το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης ή, αν δεν έχεις χρήματα, μένεις νηστικός!

Εμείς καλούμε το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ να παρέμβουν άμεσα και να αντιμετωπίσουν τα τεράστια προβλήματα που μας δημιουργούν καθημερινά με τις επιλογές τους.

Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να βγουν μαζικά παραπονούμενοι και να ζητήσουν ακρόαση όχι μόνο από το διοικητή, αλλά από τον Ταξίαρχο και το Μέραρχο.

Τους καλούμε να δηλώσουν ότι να ο Στρατός Δε Μπορεί να μας ταίσει, τότε και εμείς Δε Μπορούμε να του προσφέρουμε τις Υπηρεσίες μας!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ 295 ΤΕ, στην ΚΩ

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες σας,

θα ήθελα να καταγγείλω ένα γεγονός που συμβαίνει στο παιδί μου και φυσικά σε άλλα παιδιά τα οποία βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με το δικό μου.

Ο γιός μου είναι φαντάρος στην Κω στο 295 ΤΕ (Τάγμα Εθνοιφυλακής).

Μου αναφέρει ολοένα συχνότερα ότι το φαγητό που τους δίνουν πολλές φορές δεν επαρκεί ή δεν είναι καλό. Δυστυχώς τα οικονομικά της οικογένειας δεν είναι καλά και δεν μπορώ να υποστηρίξω τον γιό μου όπως άλλες μητέρες. Αρκετά παιδιά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα παραγγέλνοντας από έξω.

Όταν ο γιός μου είπε στον συνταγματάρχη του ότι δεν είναι καλό το φαγητό, ούτε επαρκεί η ποσότητα, αυτός του είπε ότι είναι αναγκασμένος να κάνει περικοπές στο φαγητό για να εξασφαλίζει μελάνια και χαρτί για την μονάδα του.

Πιστεύω ότι αυτά θα έπρεπε να τα δίνει η υπηρεσία.

diktiospartakos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news