facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα: Καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου κατέχει και πληρώνεται για θέση, αλλά δε διδάσκει εδώ και 25 χρόνια!

Προ των ευθυνών τους τίθενται οι Πρυτανικές και Ιατρικές Αρχές

Υψηλόβαθμο στέλεχος του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου στο Ρίον και αναγνωρισμένο πρόσωπο όχι μόνο στην τοπική κοινωνία, αλλά και πανελληνίως στον τομέα του, εδώ και πολλά χρόνια κατέχει δύο μείζονος σημασίας θέσεις, για τις οποίες φυσικά και πληρώνεται, όμως δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφθασαν στο PatrasTimes, πρόκειται για πανεπιστημιακό καθηγητή Ιατρικής, συγκεκριμένης ειδικότητας, ο οποίος όμως, αν και είναι υποχρεωμένος να διδάσκει στους φοιτητές, έχει να διδάξει από αμφιθεάτρου, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, τα τελευταία 25 χρόνια!

Παράλληλα, όπως αναφέρουν πηγές στο PatrasTimes, ο συγκεκριμένος, επειδή είναι και χειρουργός και θα έπρεπε κανονικά να φορά την πράσινη ποδιά, παρ’ όλα αυτά τα χειρουργεία του τα εκτελούν άλλοι συνάδελφοί του, πλην ελαχίστων που αποφασίζει να κάνει ο ίδιος.

Για το συγκεκριμένο θέμα ήταν ενήμερη τόσο η προηγούμενη Πρυτανική Αρχή όσο και η νέα, αφού έχει γίνει ήδη έγγραφη καταγγελία από συναδέλφους του, όμως μέχρι στιγμής ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων….!

patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news