facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες ιστορίες τρέλας από το ελληνικό Δημόσιο: Ο δάσκαλος που έβγαλε 150.000 ευρώ με πλαστό πτυχίο εκπαιδευτικού

Καθώς περνά ο καιρός και έρχονται στο φως εκτός από τις ιστορίες ασυδοσίας και οι ιστορίες των επίορκων υπαλλήλων αποκαλύπτεται το μέγεθος του πάρτι που είχε στηθεί εδώ και δεκαετίες στο Δημόσιο. Σήμερα έγιναν γνωστές άλλες δυο προκλητικές περιπτώσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Σύμφωνα με το Εθνος στην Καβάλα αποκαλύφθηκε «μαϊμού» δάσκαλος, με πλαστό πτυχίο, που διορίστηκε πριν εννιά χρόνια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και δίδασκε κανονικά σε σχολεία της περιφέρειας.

Η διαπίστωση ότι ο εν λόγω 40χρονος δάσκαλος είχε πλαστό πτυχίο έγινε τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια σχετικού ελέγχου και ο διορισμός του «μαϊμού» δασκάλου ανακλήθηκε από το υπουργείο Παιδείας. Παράλληλα του ζητείται να επιστρέψει το ποσό των 150.000 ευρώ, όλα τα χρήματα, δηλαδή, που παρανόμως, είχε εισπράξει τα εννιά χρόνια που δίδασκε. Ενώ δεν θα έπρεπε.

Την ίδια ώρα έρχεται στο φως η ιστορία ενός νοσοκομειακού υπαλλήλου ο οποίος επί 14 χρόνια ελάμβανε διπλό μισθό. Πώς; Ο εν λόγω υπάλληλος υπηρετούσε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα μέχρι το 2001. Τη χρονιά εκείνη ζήτησε και αποσπάστηκε στο νοσοκομείο των Σερρών. Ωστόσο, συνέχισε να πληρώνεται κανονικά όλα αυτά τα 14 χρόνια και από τα δύο νοσοκομεία!

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news