facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Αλεξανδρούπολη: 1,1 τόνο παράνομα όστρακα κατέσχεσε το Λιμεναρχείο

Χίλια εκατόν εβδομήντα κιλά όστρακα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ιάσμου, για τον εντοπισμό Φ.Ι.Χ. οχήματος επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος του Λίσσου ποταμού, με οδηγό έναν 51χρονο ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα οστράκων χωρίς τα νόμιμα παραστατικά και συνοδευτικά έγγραφα.

Άμεσα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβησαν στο εν λόγω σημείο όπου κατόπιν διενεργηθέντα ελέγχου στο ανωτέρω Φ.Ι.Χ. όχημα, βρέθηκαν συνολικά χίλια εκατόν εβδομήντα κιλά (1.170 kgr) όστρακα, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, ενώ συνελήφθη ο 51χρονος οδηγός για την κατοχή και μεταφορά τους, με σκοπό την πώληση και εμπορία.

Ειδικότερα, βρέθηκαν σαράντα πέντε (45) σάκοι που περιείχαν 826 kgr όστρακα του είδους «αχιβάδα» εκ των οποίων τα 574 kgr ήταν υπολειπομένων διαστάσεων, δεκατέσσερις (14) σάκοι που περιείχαν 309 kgr όστρακα του είδους «τελλίνα» και δύο (02) σάκοι που περιείχαν 35 kgr όστρακα του είδους «κυδώνι».

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες οστράκων καθώς και το Φ.Ι.Χ. όχημα.

xanthipress

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news