facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Με διαδήλωση θα υποδεχτούν τον Σαμαρά στην ΔΕΘ σώματα ασφαλείας και στρατιωτικοί

Με διαδήλωση θα υποδεχτούν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη αστυνομικοί,λιμενικοί,πυροσβέστες οι οποίοι καλούν και τους στρατιωτικούς .

Οι Ομοσπονδίες τους με μπαράζ επιστολών στον πρωθυπουργό και στα κόμματα, επισημαίνουν “την αταλάντευτη κι ανυπόχωρητη προσήλωση στο στόχο της πιστής- ανελαστκής εφαρμογής της αποφασης του ΣτΕ, ενώ απεθύνουν πρόσκληση αγωνιστικής συμμετοχής στα στρατιωτικά σωματεία για μαζική ένστολη διαδήλωση στη ΔΕΘ”.

Οι επιστολές και η πρόσκληση προς τους στρατιωτικούς όπως τις δημοσίευσαν τα Λιμενικά Δρώμενα:

"Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Οι Ομοσπονδίες μας, όπως γνωρίζετε, δίνουν εδώ και αρκετό καιρό έναν τιτάνιο αγώνα, με στόχο την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας και τη διατήρηση του αξιόμαχου αυτών σε ικανά επίπεδα, παρά τις περικοπές των αναγκαίων προ τούτο δαπανών και τις επιπτώσεις που αυτές έχουν επιφέρει σε όλους τους τομείς, μηδέ του ανθρώπινου δυναμικού τους εξαιρουμένου. Δυστυχώς, οι επιταγές της Τρόικας υπερίσχυσαν της κοινής λογικής και των επιχειρημάτων που κατά κόρον είχαμε προβάλει όλα αυτά τα χρόνια.
Όμως, το Συμβούλιο της Επικρατείας στο οποίο προσφύγαμε, με μια απόφαση σταθμό, δικαίωσε τον αγώνα μας και απομένει πλέον στην Κυβέρνηση να εκπληρώσει το χρέος της έναντι όλων των ενστόλων. Επειδή, εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών, εισπράξαμε μια αδιάλλακτη στάση που δεν συνάδει ούτε με το θεσμικό ρόλο μας αλλά ούτε και με την αποστολή μας, σας καλούμε να αναλάβετε προσωπικά εσείς το χειρισμό του θέματος και να προβείτε στις δέουσες ανακοινώσεις, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης με δεδηλωμένη τη βούλησή μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τελικής δικαίωσης.

Προς: Τα Πολιτικά κόμματα
Αξιότιμοι Κύριοι,
Οι Ομοσπονδίες μας, συνεχίζοντας την αγωνιστική τους πορεία για τη διεκδίκηση δίκαιων αιτημάτων, την προσεχή Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, διοργανώνουν πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία στο Λευκό Πύργο, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό της Χώρας. Δυστυχώς, η Κυβέρνηση, εξακολουθεί να μην αφουγκράζεται τις αγωνίες των ενστόλων και λαμβάνει αποφάσεις με γνώμονα όχι τα συμφέροντά τους, αλλά τις γενικότερες απαιτήσεις των δανειστών, που έχουν ως γνωστόν αποδιαρθρώσει ολόκληρη την κοινωνία.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
1. -Άρση των μισθολογικών αδικιών και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
2. -Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και πλήρη αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί από τα ληστρικά κουρέματα.
3. -Να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας και του φρονήματος των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών και των Λιμενικών, βάζοντας τέρμα στην προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά των κυβερνώντων. Σε αυτήν μας την αγωνιστική προσπάθεια σας καλούμε να καταδείξετε με την παρουσία σας την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Προς:
1) Τις Οργανώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ενέργεια και στην Αποστρατεία
2) Τις Ομοσπονδίες – Οργανώσεις Συνταξιούχων συναδέλφων των Σ.Α.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Οι Ομοσπονδίες μας, συνεχίζοντας την αγωνιστική τους πορεία για τη διεκδίκηση δίκαιων αιτημάτων, την προσεχή Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, διοργανώνουν πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία στο Λευκό Πύργο, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό της Χώρας. Δυστυχώς, η Κυβέρνηση, εξακολουθεί να μην αφουγκράζεται τις αγωνίες μας και λαμβάνει αποφάσεις με γνώμονα όχι τα συμφέροντά μας, αλλά τις γενικότερες απαιτήσεις των δανειστών, που γνωρίζετε πολύ καλά και οι ίδιοι τις επιπτώσεις που προκαλούν στους Οργανισμούς μας όσο και στην ίδια τη ζωή μας. Τα προβλήματα είναι κοινά και για την αντιμετώπισή τους η ένωση των δυνάμεών μας είναι βέβαιο ότι μπορεί να επιφέρει ταχύτερα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε αυτήν μας την αγωνιστική προσπάθεια, σας καλούμε να δώσετε το δικό σας αγωνιστικό «Παρών», στέλνοντας τα αναγκαία μηνύματα σε εκείνους που αρνούνται να αντιληφθούν την πραγματικότητα και χαράζουν πορεία για μας, χωρίς εμάς!

onalert

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news