facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Η... ΒΙΛΑ (!) ΤΩΝ 178.000 € ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (σύμφωνα με τον ΕΝΦΙΑ)

Στα ερείπια της φωτογραφίας διακρίνεται η... πολύκροτη βίλα (... μια από τις πολλές δηλαδή!) στο Πολυνέρι Τρικάλων την οποία εκτίμησαν ως αξία μέσω ΕΝΦΙΑ στα... 178.000 € οι της Κυβερνήσεως!!!...

Ότι... απέμεινε από το παλιό αγροτόσπιτο βρίσκεται στην είσοδο του ακριτικού Πολυνερίου Τρικάλων, ένα χωριό στο οποίο η άσφαλτος έφτασε... πριν 5 χρόνια (επί Νομαρχίας Βλαχογιάννη).

Και για να φτάσει κανείς στη... βίλα (όπως κάναμε εμείς στο trikalavoice.gr) πρέπει να περάσει μέσα από μια... «ζούγκλα», από πέτρινα μονοπάτια με πιθανό τον κίνδυνο να επιστρέψει... χωρίς παντελόνι και με διαλυμένα παπούτσια.

Το σπίτι, ιδιοκτησίας του Πολυνερίτη Γ.Κ. χτίστηκε το... 1935 και εγκαταλείφθηκε τα χρόνια της μεγάλης φυγής, όταν οι άνθρωποι του χωριού μετανάστευαν μέσα στην ίδια τους τη χώρα, αφού δεν άντεχαν να μένουν απομονωμένοι.
Ε, αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, που κράτησε το σπίτι «εις ανάμνηση των προγόνων του» έλαβε τον περιβόητο ΕΝΦΙΑ και είδε ότι του το χρέωσαν για... 178.000 €, περίπου όσο μια βίλα στη Μύκονο!!!... Ήμαρτον Κύριε...

trikalavoice

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news