facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Φως στο παρατραπεζικό κύκλωμα με τα κλεμμένα ΑΦΜ ανυποψίαστων πολιτών

Νέα στοιχεία για το παρατραπεζικό κύκλωμα το οποίο χρησιμοποιούσε φορολογικά στοιχεία ανυποψίαστων πολιτών προκύπτουν από την έρευνα του e-reportaz.gr.

Ιδιώτης από την Αθήνα εμφανίστηκε να εμβάζει 33,2 εκατ. ευρώ, ενώ μια γυναίκα 8 εκατ. ευρώ. Ωστόσο κανείς από τους δυο δεν έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-reportaz.gr και όπως μεταδόθηκαν από τον alpha 98,9 στη πρώτη περίπτωση τα χρήματα τα είχε βγάλει πολύ γνωστή τσιμεντοβιομηχανία, ενώ στη δεύτερη ασφαλιστική εταιρεία.

Οι ελεγκτικές αρχές βρίσκονται μπροστά την αποκάλυψη ενός παρατραπεζικού κυκλώματος καθώς στις 52.000 περιπτώσεις αποστολής εμβασμάτων στο εξωτερικό την περίοδο 2010-12, αποκαλύπτεται ότι έχει αποσταλεί χρήμα το οποίο κρύφτηκε πίσω από ονόματα άπορων και ανέργων.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση μάλιστα έχει γίνει και σχετική ερώτηση στη Βουλή από την βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια απάντηση.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news