facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τόμσεν: Δεν θα μιλήσω για ένα νέο πρόγραμμα - Έχουμε ένα πρόγραμμα αλλά θα χρειαστεί περισσότερη χρηματοδότηση

Σημαντικό ορόσημο χαρακτήρισε την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές ο Πολ Τόμσεν μιλώντας στον ανταποκριτή του Mega, Μιχάλη Ιγνατίου. “Ήταν το πρώτο βήμα”, σημείωσε ενώ τόνισε πως"Δεν θα μιλήσω για ένα νέο πρόγραμμα. Έχουμε ένα πρόγραμμα, αλλά αυτό κατά την άποψή μας, θα χρειαστεί περισσότερη χρηματοδότηση".

Για τη νέα χρηματοδοτική βοήθεια της Ελλάδας ο κ. Τόσμεν ανέφερε πως σ' αυτήν την περίπτωση “δεν μιλάμε για ένα ποσό τόσο μεγάλο όπως στο παρελθόν”.

Για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές ο κ. Τομσεν ανέφεεως πως "πρόκειται να διευκολύνει και τις εμπορικές τράπεζες στην Ελλάδα να επιστρέψουν στις αγορές".

Στο ερώτημα πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα απάντησε πως “θα γίνει μια σύντομη επίσκεψη για να δούμε τα νούμερα αλλά είναι ρεαλιστικό να αναμένουμε ότι η βασική αποστολή της τρόικας θα έρθει στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι”.

Ο κ. Τόμσεν τόνισε πως “η ανεργία των νέων είναι σε ανεπίτρεπτα επίπεδα” και υπεραμύνθηκε του μνημονίου τονίζοντας ότι “το πρόγραμμα έχει στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη δημιουργία ευκαιριών για ανάπτυξη”.

“Η εφαρμογή του προγράμματος φέρνει ελπίδα για το μέλλον”, τόνισε.

newmoney

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news