facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Μακράς Διάρκειας στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, στην περιοχή του Ζευγολατιού και στην περιοχή του Αιγίου, ως εξής:

- Η ρύθμιση στην περιοχή του Ζευγολατιού θα εκτείνεται, από τη Χ.Θ. 96+260 έως τη Χ.Θ. 96+940 και θα εφαρμοστεί από 27.03.2014 έως 27.05.2014, κατά τη διάρκεια της οποίας η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της ρύθμισης θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση πλάτους 3,25 μ., ενώ κατά τις περιόδους υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου θα δίδονται δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση αιχμής.

- Η ρύθμιση στην περιοχή του Αιγίου θα εκτείνεται, από τη ΧΘ. 175+400 έως και 178+000 και θα εφαρμοστεί από 27.03.2014 έως 12.03.2015, κατά τη διάρκεια της οποίας, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της ρύθμισης θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με πλάτος 3,8 μ., προκειμένου να καταληφθεί το εναπομείναν τμήμα του υπάρχοντος οδοστρώματος και να μεταβληθεί σε εργοταξιακό χώρο. Σημειώνεται ότι η εν λόγω ρύθμιση θα βρίσκεται σε επαφή με υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας στην περιοχή του Αιγίου και του ποταμού Μεγανίτη και το συνολικό μήκος των τριών ρυθμίσεων θα εκτείνεται πλέον από τη Χ.Θ. 171+750 έως τη Χ.Θ. 182+950.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής Άνω Διάβασης περί τη ΧΘ 96+600 καθώς και του βόρειου (δεξιού) κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου στο ανωτέρω τμήμα στην περιοχή του Αιγίου, από τους αρμόδιους Κατασκευαστές (αντίστοιχα ΤΕΡΝΑ και ΑΚΤΩΡ, μέλη της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news