facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Άδωνις: Έχει γίνει μεγάλη παρεξήγηση

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον RealFm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για τα 5 ευρώ στα ιατρεία αλλά και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

«Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση. Δεν έχω κάνει πουθενά πίσω, δεν έχω αλλάξει καμία θέση. Ένας ιατρός από τη Θεσσαλονίκη, επεσήμανε ότι αφού τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ γίνονται κέντρα υγείας του ΕΣΥ, άρα ισχύει το 5ευρω. Το 5ευρω ισχύει στα κέντρα υγείας του ΕΣΥ, από τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο, επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου», σχολίασε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Μέχρι το τέλος του 2014, θα πρέπει να αποφασίσουμε πως θα πρέπει να λειτουργεί το νέο σύστημα. Αυτό το κομμάτι για τα 5 ευρώ το είχα πει και μια εβδομάδα πριν και δεν έγινε τίποτα».

«Η Ελλάδα ασχολήθηκε 48 ώρες με ένα θέμα που δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή», είπε ακόμα και πρόσθεσε:

«Εάν δεν έβγαινε αυτή η ανακοίνωση του κυβερνητικού μας εταίρου και δεν είχε γίνει αυτή η παρεξήγηση, θα είχαμε γλιτώσει αυτή τη φασαρία του διημέρου».

«Πρώτα θα προσλάβουμε τους ιατρούς που πρέπει να προσλάβουμε, πρώτα θα βάλουμε τον οικογενειακό ιατρό και όταν όλο αυτό ισορροπήσει, είμαστε εδώ να δούμε και το θέμα του εισιτήριου», σημείωσε.

«Μετά από έξι μήνες, υπάρχει στον νόμο νέος χωροταξικός σχεδιασμός. Τα δύο συστήματα ενώνονται», είπε.

«Αν και στο 25 ευρώ υπήρχε μια διαφωνία από το ΠΑΣΟΚ παρότι ήταν ένα ψηφισμένο μέτρο, στην προκειμένη περίπτωση είναι ένας νόμος όχι μνημονιακός, που ψηφίστηκε σε δύο βάσεις. Πρώτα επί Σημίτη, όπου ήταν τρίευρω και μετά, έγινε πεντάευρω από τον Α. Λοβέρδο», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Αυτός είναι ένας νόμος του ΠΑΣΟΚ. Εμένα να με υβρίσετε και να μου ασκήσετε όση κριτική θέλετε και να με υβρίζετε για τους νόμους τους δικούς μου. Αλλά να το κάνετε για τους νόμους του ΠΑΣΟΚ;».
«Εάν με είχαν πάρει τηλέφωνο, δεν θα χρειαζόταν να γίνει αυτή η φασαρία».

Ακούστε το ηχητικό:



enikos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news