facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Συνελήφθησαν αιρετοί της τ. Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας

Aντιμέτωπα με την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι 4 στελέχη της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας - μεταξύ αυτών και αιρετοί - που συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων, για μη απόδοση στο Ελληνικό Δημόσιο, Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ.).

Πρόκειται για τέσσερα άτομα ηλικίας 54, 42, 49 και 44 ετών, ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος τους, όπως και σε βάρος δύο ακόμη ατόμων ηλικίας 27 και 50 ετών, που αναζητούνται, εκκρεμούσε ένταλμα του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, για μη καταβολή βεβαιωμένων οφειλών προς το Δημόσιο, που ανέρχονται στο ποσό των 275.303,85 ευρώ, με την ιδιότητα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Επιχείρησης της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας.

Οι συλληφθέντες ήταν μέλη του Οργανισμού Ανάπτυξης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (ΟΑΝΑΚ) και έχουν ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, σύμφωνα με την corfutime.gr.

Η επίμαχη περίοδος αφορά τη διοίκηση της τ. Νομαρχίας Κέρκυρας, από τον τ. Νομάρχη, Στέφανο Πουλημένο.

epoli

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news