facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

79χρονη με τριπλό μπάι-πας στα κρατητήρια για χρέη στο ΤΕΒΕ που έχουν παραγραφεί

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η περιπέτεια της 79χρονης, που βρέθηκε στο κρατήτηρια της Χαλκίδας, για οφειλές ύψους 5.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ, τα οποία τελικά είχαν παραγραφεί.

Η ηλικιωμένη πριν 15 ημέρες υποβλήθηκε σε τριπλό μπάι-πας. Δείτε τι είπε η ίδια, η κόρη της και ο εγγονός της.

"Ο Λιάπης έκανε διακοπές στις Άλπεις και μητέρα μου στα κρατητήρια, ευχαριστούμε τους αστυνομικούς"

Ο γολγοθάς της 79χρονης ξεκίνησε χθες Τρίτη (4/3), όταν πήγε στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να βγάλει νέα ταυτότητα και τότε οι αστυνομικοί της είπαν ότι είχε βγει ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, για χρέη ύψους 5.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ, με αποτέλεσμα η 79χρονη να κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας μέχρι σήμερα το πρωί.

Πρόκειται για καταδικαστική απόφαση που εκδόθηκε πριν 12 χρόνια στο Νέο Κόσμο Αττικής, για εισφορές στο ΤΕΒΕ, οι οποίες με τις προσαυξήσεις έφτασαν τις 5.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας παρ' όλο που εξήγησαν στον Εισαγγελέα ότι η ηλικιωμένη υποβλήθηκε σε τριπλό μπάι-πας πριν 15 ημέρες, η κράτηση της δεν άρθηκε, κάτι που εξόργισε την οικογένεια της, αλλά και τους ίδιους τους αστυνομικούς..

Σήμερα το πρωί, η 79χρονη αφέθηκε ελεύθερη, καθώς η απόφαση είχε παραγραφεί και δεν χρειάστηκε να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Η κ.Γεωργία, εμφανώς καταβεβλημένη μίλησε στο eviazoom και ευχαρίστησε δημοσίως τους αστυνομικούς για την περιποίηση που της δείξανε.

Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή είχε την κόρη της Πηνελόπη Πολυκανδριώτη και τον εγγονό της, οι οποίοι τόνισαν στο eviazoom, τα τραγικά της υπόθεσης "Ο Λιάπης έκανε διακοπές στις Άλπεις και μητέρα μου στα κρατητήρια, ευχαριστούμε τους αστυνομικούς".


eviazoom

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news