facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Κυριακή στις 18:30 στο Σύνταγμα-Συμμετέχουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί

Νέα χτυπήματα κατά των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα ετοιμάζονται να καταφέρουν κυβέρνηση και εργοδότες Η νέα συμφωνία με την Τρόικα, αν και δεν είναι ακόμη πλήρως γνωστή, εξυπηρετεί και πάλι τα μεγάλα συμφέροντα και ρίχνει στον Καιάδα μεγάλα τμήματα εργαζομένων.

Θα ήταν παράλογο να πιστεύαμε ότι ο χώρος της ιδιωτικής εκπαίδευσης θα μείνει ανέγγιχτος από την νέα επίθεση. Η κυβέρνηση και οι ιδιοκτήτες έχουν ξεκάθαρα δείξει τις προθέσεις τους. Το χθεσινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών απλά επιβεβαιώνει τους φόβους μας. Είναι φανερό ότι στο στόχαστρο έχουν μπει και τα εναπομείναντα εργασιακά μας δικαιώματα. Μαζικές απολύσεις, χωρίς έλεγχο από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια και με πολύ μικρότερες αποζημιώσεις ζητούν οι εργοδότες. Αυτά τους τα αιτήματα έσπευσε να ικανοποιήσει ο Αρβανιτόπουλος με την περίφημη εγκύκλιο του καλοκαιριού. Αυτήν που μπλόκαρε το ΣτΕ και που τώρα ετοιμάζονται να την περάσουν με νόμο.

Αδίστακτοι και αμετανόητοι λοιπόν οι κυβερνώντες. Ενωμένοι και αποφασισμένοι πρέπει να είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι. Με θάρρος και αίσθημα αλληλεγγύης να αποκρούσουμε την επέλαση του νεοφιλελευθερισμού και να απαιτήσουμε την άμεση ανατροπή αυτής της εγκληματικής πολιτικής.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news