facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ιδιοκτήτης πυροβόλησε ενοικιαστή για οφειλόμενα ενοίκια

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ιδιοκτήτης στην Κρήτη πήρε το... νόμο στα χέρια του και πυροβόλησε ενοικιαστή επειδή του χρωστούσε ενοίκια!

Λίγο μετά τις 11:00 της Δευτέρας, οι δύο άνδρες ήρθαν σε φραστικό επεισόδιο που κατέληξε σε άγρια συμπλοκή και στη συνέχεια, ο ένας του έβαλε την καραμπίνα στο στόμα και τον πυροβόλησε, όπως ανέφερε η τηλεόραση του Star.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, oι λόγοι που οδήγησαν στην αιματηρή συμπλοκή διερευνώνται, ωστόσο φαίνεται πως ήταν οικονομικοί καθώς οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο τραυματίας ήταν ενοικιαστής καταστήματος ιδιοκτησίας του δράστη.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, ηλικίας μεταξύ 40 και 45 ετών, όπως, άλλωστε και ο άνδρας που φέρεται να τον έχει πυροβολήσει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία προκειμένου να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο άνδρας φέρεται να έχει τραυματιστεί στο στόμα από όπλο 22 χιλιοστών ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Ο τραυματίας φέρεται να κατονόμασε τον δράστη αναφέροντας ότι κατάγεται από χωριό κοντά στο Ηράκλειο. Άνδρες της ασφάλειας από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news